Popredné slovenské narodeniny oslávi už tento piatok Junior, Adam Marcciani a Barbie Idijot.

Zabudni na to, že dnes pôjdeš domov nočákom. Hlavy klubového podsvetia DžunyJa G, DJ Adam Marcciani, Barbie Idijot oslavujú narodeniny! okrem nich vám do tanca zahrajú aj DJ Yanko KralBobsan a Toochkny Deejay.

Matúš Bence alias Barbie Idijot alias DJ Smeť patrí medzi popredných slovenských reklamných fotografov, ktorému však nie su cudzia ani grafick Svoju DJskú kariéru rozbiehal v rodnej Banskej Bystrici, no po presťahovaní do hlavného mesta stihol odkrútiť viacero legendárnych žúrov nielen v ‚domácom‘ budháči. So Skankom sa postarali o akcie ako Live Or Dive. či Detroit Techno, ktoré ostanú už navždy v pamäti Bratislavy.

Korene ďalšieho oslávenca, DJ Juniora siahajú do susedného Zvolena, no v Bratislave začínal ako rezident legendárnej Spojky či spoluorganizoval festival Wilsonic. Okrem neuveriteľnej schopnosti kombinovať snáď všetky žánre vo svojich setoch je aj popredným ambasádorom Red Bull Music Academy pre Slovenskú a Českú republiku. Jeho freestylový set s príchuťou narodenín zaznie na hlavnom stagei Nu Spirit Clubu už tento piatok.

Adam Marcciani, ten DJ Oný, sa stihol za naozaj krátky čas zaradiť medzi popredné hlavy klubového podsvetia, kedy zo svojej čisto barovej akcie urobil zásadnú klubovú noc. Autíčkarska party Nightcall stihla za 2 roky fungovania hostiť okrem špičky domáceho ľadovca dôležité mená francúzskeho techna ako Brodinski, Louisahhh!!!, či už tento september ďalšieho zástupcu Bromance Records, Canblaster-a. Kombinovaný set uk garage, francúzskeho elektra a nočného života Bratislavy zaznie už tento piatok v bassmente.

DJ Bobsan, to je to meno, ktoré poznal každý hipster už pred vyše 15mi rokmi, kedy sa začal Marek naplno venovať DJingu. Jeho drum’n’bassové začiatky po boku L Plusa a Bisleyho vystriedal časom za freakfunk, breakbeat a mashupy, ktoré s obľubou aj sám tvorí. Občas sa mu síce v kuloároch hovorí popredný kolotočár či Benjamin Button, no v piatok sa vám z neho nebude točiť hlava, ale tanečné črievice.

Toochkny Deejay alias BEBE patrí už dve desaťročia medzi žijúce legendy nielen v hudobnom priemysle, ale aj v reklame, za mikrofónom, či dokonca v autorskej relácii Metro. Začiatky jeho kariéry siahajú do dnes už legendárneho rádia Ragtime, v ktorom spolu s Galagerom a Danielom Balážom položili základy djskej kultúre. Svoj štatút popredného slovenského DJa potvrdí už tento piatok v atmosférou nadýchanom bassmente.

DJ Yanko Kral patrí medzi popredných slovenských DJov, ktorý stihol ani nie za polroka rezidencie v Nu Spirit Clube etablovať silnú klubovú akciu TLAK. Od čias boombapových beatov prešiel k aktuálnemu zvuku, osvojil si grime, garage, bass music, trap či hip hop, ktorému bude patriť aj piatkový Basement.

EVENT: https://www.facebook.com/events/826245940790010/

ENTRY:
22:00 – 03:00 > 5€
03:00 > finish > 3€

psn

Zdroj: Nu Spirit