Pool Tool: Tretí ročník už kolpe na dvere!

Tretí ročník POOL TOOL už klope na dvere a tak je čas povedať si opäť niečo viac k organizácií, djs a zhrnúť to, čo sa medzi časom udialo nové.


Spot na Europe2 – Prípravy sa pomaly začínajú blížiť ku koncu, riešime posledné organizačné detaily, začnime teda hneď tým najčerstvejsím. A tým je náš nový spot. Už týžden máte možnosť súťažiť a vyhrávať vstupenky na rádiu Europa2, ktoré zastrešilo na nasledovný spot:

Vstupenky, predpredaj a VIP – Posledným dňom kedy si budete môcť kúpiť vstupenky za predpredajovú cenu 8 EUR, resp. 16 EUR VIP je streda 13.7. Vstupenky je možné zakúpiť prostredníctvom siete Ticketportal alebo na našom partnerskom predpredajovom mieste Xpub v Dubnici nad Váhom. Cena na mieste bude 10 EUR, resp. 20 EUR VIP. Počet vstupov je limitovaný v závislosti na kapacite kúpaliska. Niektorí z vás premýšlajú, či sa oplatí byť VIP. Tu je obsah VIP balíka:
▶ Privátny VIP vstup  bez čakania
▶ Welcome drink
▶ Čerstvé ovocie
▶ Prístup do Dj a VIP zón (Strecha kúpaliska a VIP Stage stan)
▶ 2 vstupy na ľubovolnú atrakciu
▶ Privátny bar
▶ Privátne WC
▶ Možnosť byť v komunite ľudi, ktorí pre Vás s radosťou PT pripravujú

Wave Volleyball Tournament – Aj tento rok bude prebiehať turnaj v beach volleyballe, kde si zahráme o predplatné Wave magazinu o hudbe a fľašu vodky pre víťazný tím. Víťazný tím tiež získa 2 free vstupy na ľubovolnú atrakciu. Zaregistrovať sa dá na našom webe, prípadne na mieste. Počet štartujúcich tímov je 12, hrať sa začne o 14:00 a cena štartovného je 5 EUR.


Časové priebehy
10:00 Otvorenie areálu
14:00 Štart, otvorenie Main Stagu Zumba Trainingom
14:00 Začiatok Wave Volleyball Tournamentu
18:00 Otvorenie Europa2 Club Stagu
04:30 Spustenie kyvadlovej dopravy kúpalisko Nemšová – SPŠ Dubnica
05:00 Oficiálny koniec a uzatvorenie areálu v kúpaliska
05.00 Začiatok afterparty v Xpube Dubnica nad Váhom

Aj tento rok bude možné si zakúpiť svietiace doplnky, pribudnú aj píštalky. Stánok bude otvorený po zotmení. Rovnako bude aj tento rok zabezpečená kyvadlová doprava. Predpokladané odjazdy autobusu kyvadlovej dopravy sú 4:30, 5:00, 5:30, 6:00.

DJs – A kto nám bude hrať? Za mix opať nastúpi takmer tucet djov na každom pódiu. Tento rok nás prvýkrát návštevou poctili aj djs mimo územia Slovenska. Tou najväčšou perlou v line-upe je Wez Clarke z Londýna, ako producent a hlavný exrezident dj bookingu a vydavateľstva Hed Kandi. Poďme si ale predstaviť všetkých djs v skratke. Plné biografie nájdete na weboch jednotlivých djs. V našej DJ kocke sa dozviete prečo práve oni cestujú na POOL TOOL a čo vám prinášajú.

WEZ CLARKE – Wez, Angličan, ktorý aktuálne stojí za úspechom tracku Example – Change The Way You Kiss Me na prvej priečke v Official UK Dance Top 40. Rovnako má na starosti mastering vokálov pre Tima Berga a jeho track Seek Bromance. Remixoval tracky pre mnoho svetových producentov, napríklad remix Toca`s Miracle pre Fragmu. Dlhý čas bol hlavným producentom a rezidentom Londýnskeho bookingu Hed Kandi, akuálne ho zastupuje prestížna značka ThreeSixZero, ktorá zastupuje aj mená ako Deadmau5 alebo Calvin Harris. Do Nemšovej nám nesie to najvychytanejšie zo svetovej tanečnej scény. Bude nám cťou hostiť práve dja jeho mena. Ako nám prezradil, vraj sa na Slovensko už veľmi teší.

CHRIS SADLER – Pôvodom Angličan, rezident Climax night v Roxy clube v Prahe. Počas svojej kariéry zozbieral množstvo ocenení tak ako fanušíckych, tak aj odbornej verejnosti. Známy je pozitívnym prístupom k tanečnej hudbe, vlastnými bootlegmi, ako aj svojimi jedinečnými žltými okuliarmi so svetlom, ktoré používa pravideľne pri svojich vystúpeniach. S Chrisom sme robili aj rozhovor, ktorý už máme pripravený. V Nemšovej bude rozpalovať parket krátko pred polnocou na hlavom pódiu.

TOKY vs. BOSS – Týchto dvoch harcovníkov starej školy netreba snáď ani predstavovať. Na Slovenskej hudobnej scéne sú snáď už od doby kamennej a ako nám prezradili na POOL TOOL si berú dosky s popisom klasika. Takže tešiť sa môžete na hrnce, bubny a riadnu praženicu.

MARCUS COOPER & KOBYLKA – Meno Marcus Cooper sa už na Slovensku niekoľkokrát objavilo. Tentokrát prichádza ale duo s bubeníkom Kobylkom, ktorý bude Marcusa dopåňať live vystúpením. Tiež už počujete tie živé bicie s perkusiami v tom tanečnom a gradujúcom tech-house ako predzvesť divokej noci? Vystúpenie, ktoré sa nezmeškáva. Mimochodom, Marcusa s Kobylkom sme starostlivo vyspovedali a rozhovor vám prinesieme čo nevidieť.

PICO – Jeden zo zakladateľov trancovej hudobnej scény na Slovensku, rezident a promotér úspešných nocí Beautiful Things, kde hostil napríklad aj také meno akým je Tiesto. Počuť ho môžete pravidelne na vlnách rádia Európa 2 v relácií Dance Exxtravaganza alebo snáď v každom klube na Slovensku. Mimochodom vždy plnom!

ROBBIE – Panko, ktorý má za sebou hranie v top kluboch na Slovensku. Rezidoval napríklad v Trafo a Fashione v Bratislave. Po pripojení k posádke Dance Exxtravaganza precestoval už celé Slovensko a spolu s Picom a Stamem stabilne napåňa podnik za podnikom.

STAME – Stame je tretím do partie pod značkou Dance Exxtravaganza. Jeho hlas poznáte aj od mikrofónu Európy2, kde pracuje ako moderator. Jeho meno už obletelo celé Slovensko niekoľkokrát, takisto mal turné po Rakúsku. Do Nemšovej prichádza ako finálny článok skladačky DEEX, ktorá bude tak v plnej zostave. Zaručená kvalita, ktorá nesklame.

JUREK – Človek, ktorý má na svedomí projekt s názvom POOL TOOL. Miluje život a neznáša nudu. O tom je aj jeho hranie. Na POOL TOOL nastupuje po dvojici Toky vs. Boss a polaviť v divoko našlapnutej noci vraj neplánuje. Ako prezradil, jeho set má byť 90 minutový uragán skákania s rukami nad hlavou. Dve hodiny ráno, hlavné pódium.

SATIRA – Trojgramofónový tribalista, spoluorganizátor POOL TOOL. Pravidelné vás zásobuje africkými bongami, ktoré bude podávať s úsmevom jemu vlastným. Poslednú dobu prechádza jemnou štýlovou premenou a na POOL TOOL si chystá niečo nečakané. Tak sa nechajme prekvapiť.

MAJODJ – Maja tiež v našich končinách nie je nutné veľmi predstavovať. Otočil sa už snáď v každom podniku v našom kraji a pomaly ho môžete počuť aj za hranicami našeho kraja. Je vyznávačom luxusného housu v štýle ostrova Ibiza a na POOL TOOL okrem nového loga (a účesu pozn. red.) určite predstaví aj najnovšiu zbierku letných hitov z Ibizy.

BIRCOFF – Človek s neuveriteľnou láskou k hudbe, ktorý sa na POOL TOOL predstaví po druhýkrát. Aj tento rok vo verzuse s Majom, kde si spolu zaspomínajú na svoje moderátorsko-djské posedenia v rádiu GoDeejay pod názvom 2DjsOnAir.

ROŽI – Ostrielaný harcovník starej školy, ktorý si prešiel veľa podnikmi, z okolia napríklad trenčiansky Steps. Určuje hudobné klubové trendy a na POOL TOOL si tiež chystá niečo extra. Ako povedal, takéto sme od neho už dlho nepočuli. Europa2 Club Stage, tesne pred Wezom Clarkom.

BULWA BROTHERS & FAZULA LIVE SAX – Talentovana bratská dvojica. Zopakujú sú minuloročný versus spolu s Fazulom, ktorý na to celé bude z vysoka fúkať na saxafón. Jednoducho leto, živá hudba v tanečných rytmoch a Bulwovci, to sa oplatí počuť.

SHAGGY – Mladý Dj s výnimočným citom pre výber a zálubou v klubovej tanečnej muzike.. Aj preto už hral takmer vo všetkých tanečných podnikoch trenčianského okolia, nechýbal ani na BeeFree. Dali by sme ruku do ohňa, že on bude tým, kto vám ponúkne tie najvychytanejsie remixy známych vecí.

CRISS BROWN – Tento mladý, talentovaný Dj nám bude otvárať dj sety na POOL TOOL po Zumba Trainingu. Jeho sound je prudko tanečný, takže už od obeda ideme veselo.

YOXI – Progresívny zvuk a Londýnsky house. Kvalitná house music. Nič iné od neho sa ani nedá očakávať.

AFRO.GRAMM – Wavetune booking ešte na POOL TOOL nechýbal, a nebude chýbať ani teraz. Tentokrát ho zastupuje tretí pán z partie, takže po Cheekym  Monkeym a Yacubem prichádza na POOL TOOL premiérovo Afro. Čakať od neho vraj máme pohodu, relax a prijemné počúvanie.

PROGRESSIUM – Aktuálne známy hlavne pod značkou House Import precestoval veľa klubov, tak na území Českej republiky ako aj Slovenska. Zaneprázdnený organizáciou festivalu Progression The Open Air nám len v rýchlosti odkázal, že na POOL TOOL nám vraj nesie dosky s progressive housom až jemným nádychom trancu. Ako hovorí spať sa isto nebude.

TOBIAS SABIDO – Exotika. To je presne to, čo nám Tobias prináša po 3 mesiacoch hrania v luxusnom 6 hviezdičkovom rezorte na slnečných Maldivách. Ešte stále málo exotiky? A čo také vystúpenia na Bali alebo v Hongkongu? Tobi nám bude štartovať Európa2 Club Stage popri západe slnka.

Všetky dôležité info sú priebežne dopåňané a aktualizované na našom webe. POOL TOOL je už zarohom, event môžeš sledovať tu, náš fanpage tu.

POOL TOOL

Zdroj: Pool Tool
Publikoval: Redakcia GREGI.NET