Ponte Pardo zahrajú v Bratislave a Ostrave.

Známe sú nové termíny flamencových koncertných podujati kapelky PONTE PARDO. V excentricky namiešanom drinku pre fajnšmekrov, Vám spolu s hosťujúcimi umelcami prinesú kombináciu žánrov: flamenco-rock-jazz.

Táto mladá kapela, orientujúca sa na štýl flamenco nuevo, sa začala profilovať v roku 2010, keď jej frontman Martin Nováček prizval k spolupráci aj ďalších hudobníkov rôznych žánrov s argumentom: Chlapci, ale teraz už naozaj!

Ich repertoár obsahuje vlastnú tvorbu, zaranžované populárne piesne, motívy známych autorov, taktiež rôzne kompozície k tanečným choreografiám. Texty sú prevažne v španielskom jazyku, no objaví sa aj slovenčina. Kapela má za sebou množstvo úspešných vystúpení i niekoľko samostatných koncertov. Mala možnosť prezentovať sa na rozličných akciách a plesoch, aj na show Česko-Slovensko má talent, za účasti jej dvorného fotografa Jozefa Páleníka. V rámci súťaže Jazzovnica sa dostali do finále, a v dueli zvíťazili so skladbou Por.Lo.Bueno. Charakteristickou črtou hudby Ponte Pardo je kontrast v striedaní jemných flamencových námetov s hrubou energiou flamenco-puro, tohto nádherného Andalúzskeho fenoménu. Program koncertu obohati hosť z ČR: Aneta Suchomelová – tanec, tlesky.

„K flamencu sme sa dostali vďaka kauzálnemu princípu synchronicity. Raz sa mi snívalo ako mi jeden z mojich predkov Paco Perez Iňaritu Sanchez Ponte Cuatro Cojones Pardo povedal, že aby som už bol ticho, a venoval sa flamencu. Tento snový astrálny zážitok mal vplyv na všetkých ostatných, a tak sme sa ocitli v jednej kapele, za čo nesie priamu zodpovednosť KPS (kauzálny princíp synchronicity), neviem dokedy to tu mám vysvetľovať. Náš vzťah k muzike je čisto zištný. Venujeme sa jej vo voľnom čase, a len preto, lebo z toho mame nevyčísliteľný úžitok. Mňa osobne to napríklad robí štastným. A to ani nie som hudobník. Len taký búchač na krabicu. Ostatní flamenco milujú z celej duše, a preto nehráme flamenco, ale len všelijaké fúzie. Máme totiž k tradičnému, čistému flamencu strašnú úctu. Nikdy by sme si ho nedovolili hrať len tak, v jeho čistej forme bez toho, aby sme sa predtým nenarodili v nejakej andalúzskej cigánskej štvrti.. „

Zažite príjemný večer pri hudbe a vínku na výnimočnom podujatí.

piatok 14.02. – 19:30 – MC Hlava 22 – Bazová 9, 821 08, Bratislava
sobota 15.02. – 20:00 – Klub Parník – Sokolská 26, 702 00, Ostrava

Program: Španielska poézia – koncert Ponte Pardo a hostia – Vtipné Rozdanie Cien – Latino DJ Fiesta

PREDPREDAJ:  5,00 EUR
PLNÉ VSTUPNÉ:  8,00 EUR

Akceptujeme Ticket Poukážky: Multi, Energy, Compliments.
Rezervácie miest (sms):  0911 193 382
VSTUPENKA PLATÍ AKO:  30%  ZĽAVOVÁ POUKÁŽKA v  REMEDIOS o.z.

net_poster1

Zdroj: Ponte Pardo