Policy Of Techno už nebude len šalianska party!

Hocijak teplým a fesťáčikovým dňom definitívne odzvonilo a je čas opäť nakopnúť starý dobrý klubový režim. V piatok, 30. septembra rozbieha svoje pokračovanie aj rezidentná šalianska techno-klubovka.

Raz za mesiac sa teda môžete tešiť na naozaj kvalitnú muziku s mnohými hosťami. A práve úvodnú časť odšatruje otec slovenského techna, No.1 Dj – Juraj Tokár alias Dj Toky.

Dobrá správe je, že techno v Európe po rokoch opät ožíva! A zdá sa, že v Bratislave je definitívne späť! Nejde len o vypredanú piatkovú akciu v Subclube, ale aj fakt, že za posledný rok klub takmer na všetkých techno parties praská vo švíkoch. Že aj v anglicku je opäť všetko tak ako má byť a sila techna všeobecnie raketovo mocnie potvrdil v rozhovore rovnako Inigo Kennedy, Takaaki Itoh a mnohí ďalší djs, mimo iného veľa producentov a majiteľov labelov z celého sveta.

To a ešte oveľa viac sa dozviete onedlho, pretože značka a pojem ´Policy Of Techno´ prerastie do nového formátu a verte že sa je načo tešiť. A to úplne najviac!

Sme presvedčení, že aj druhá dáma histórie dobrej klubovej hudby – šaliansky Metroklub bude onedlho svedkom svojho vlastného techno-comebacku, v každom prípade v piatok dobrá party s dobrou hudbou.

Policy Of Techno
piatok – 30. september 2011
Metroklub /Šala
start: 22.00 /4 €
Industrial Revenge
Toky, Liquid, Subcell, Daily
facebook event
www.metroklub.sk

Policy of Techno

Zdroj: POT
Publikoval: Redakcia GREGI.NET