Policy Of Techno: Standa Edit!

Prvé tohtoročné šalianske POT čaká na priaznivcov solídnej klubovej hudby posledný februárový týždeň. O hlavný outblast sa postarajú Standa djs. Bez ďalších svetových žvástov sľubujeme tučný sound, kde zahrajú:

Standa Group:

BENCO – jeden z matadorov slovenského techna, dlhoročný rezident bratislavského Subclubu, spoludramaturg slávnej radioshow Clublab, okrem techna dnes hrá aj veľa house…

HU – začínal v Bratislave technom v čase jeho najväčšieho rozkvetu. V súčasnosti hrá aj viac techhouse a house ako Atlas Groove, no produkčne sa začína venovať aj listeningu. Ako producent pod alteregom Asperger and Imbalanced v týchto chvíľach súťaží so svojim albumom ´One Day I Will Die Tired´ na RadioHead Awards, zastrešované Rádiom_FM, ktorého priamy prenos začne o niekoľko dní.

MAYLA – aj keď pochádza z Česka, hovoríme o nej, ako o prvej slovenskej technolady. Často sa ukazuje v spoločnej show s českou Nikou77. O kvalitách jedinej ženy v Standa bookingu vás presvedčí hudbou a svojimi schopnosťami za gramafónmi.

Gluuu.tv Djs – resident djs support:

Richard Riegel aka Liquid, Daily a Subcell si podelia úvod a záver akcie. Liquid chystá tentoraz výrazne brejkovejšie veci, Dailyho klasický drive je, zdá sa, na dlhšiu dobu pevne nemenný a Subcell vás pravdepodobne prišliapne k solídnemu odchodu.

Dostavte sa včas, chystáme kvalitnú, tlakovú a veľmi tanečnú hudobnú kombináciu s nejakými vizuálnymi bonusmi.


POLICY OF TECHNO – Standa Edit
piatok – 24.február 2012
start: 22.00 /4€
linedown:
Standa Djs: Benco, Hu, Mayla
Gluuu.tv Djs: Liquid, Daily, Subcell
https://www.facebook.com/events/249498668461533/
www.standa.net
www.metroklub.sk
www.gluuu.tv

POT

Zdroj: POT
Publikoval: Redakcia GREGI.NET