Poláskaj sa s drum and bassom!

Máj lásky čas, príď na dnb.sk presentz zas! V piatok 15.5. sa do krásy, v Subclube poláskajú bicie a basy :). Ak je drum and bass tvoja srdcová záležitosť, nenechaj si to újsť!

Pokiaľ sa tak nestalo už dávno, tvoje uši si určite zamilujú hosťa večera. Hudbu svojho srdca nám zahrá Hybris (USA) majster ťažkých subbasov, producent, ktorý očaril legendy stojace za značkami Metalheadz, Subtitles, Critical alebo Dispatch. V súčastnosti si to v štúdiu rozdáva s Mefjusom či Noisiou.

Svoju lásku k drum and bassu dokážu aj fešáci z Nitrianskej Basement crew. Mikro sa spolu so saxofonistom Máriom Belákom predstavia v originálnom sete, aký sme ešte v Subclube nezažili. Set Dja Metha doplní live bubeník Emer. Na ocot neostanú ani rezidenti dnb.sk Matis aHuspi. Do projekcie a stage od NoisvizoN VJs sa zamiluješ na prvý pohľad.

dnb.sk_MicroMarioSax

Príď sa 15. mája poláskať s drum and bassom do Subclubu! Že je to ten pravý, zistíš vďaka headlinerovi z USA a štvorici domácich DJov, ktorých doplní live saxofón a bubeník. To všetkoiba za 6 € do polnoci. Potom o jedno euro viac a po 03:00 hod. klesne cena vstupného na 3 €.

Viac info a súťaže o voľné vstupy aj na Facebookovej stránke akcie!

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Hybris@Subclub_plagat_web850

Zdroj: Silwer