Pokračovanie techno underground noci LEXIKON!

Dřív než vás začneme zvát a lákat na pokračování této párty, tak Vám musíme v prvé řadě poděkovat za přízeň a za to, že jste nám pomohli LEXIKON dostat mezi top párty s techno tématikou v ČR. Jednoduše řečeno, bez Vás by to nešlo a vážíme si jakékoliv podpory z Vaší strany. Takže ještě jednou DÍKY!

Uběhl již rok od první lekce a s výukou budeme nadále pokračovat. Po narozeninovém díle který proběhl v dubnu tohoto roku pod taktovkou Jason Little, jsme již nasbírali dostatek sil a tak nám dovolte Vás pozvat na tento jubilejní 5 díl-LEXIKON lessen 5.

Tentokrát proběhne výuka výhradně v Česko-Slovenské režii a věříme že budete spokojeni s našim výběrem lektorů. Dost řečí a pojďme se seznámit s umělci kteří nás budou tímto večerem provázet.

DJ BOSS (SK) – Hlavní hvězda tohoto dílu není nikdo jiný než techno legenda Dj Boss ze Slovenska. Určitě pána Boss nemusíme dlouze představovat, ale pro ty kteří netuší o koho jde, tak zde je jeho menší bio. Tento dj, producent a umělec vydal svůj první release již v roce 2000 a od této doby toho stihl opravdu hodně. Jeho tvorba byla hned z počátku vydávána pod značkou Kne ´Deep records, kde vydávají producenti jako např. Marco Bailey, Dj Rush, Umek atd. Svou další produkci vydal např. pod Kanadskou vlajkou pod labelem Stickman, také v Anglii se jeho produkce líbila a tak má na kontě release vydaný pod labelem Room tone rec. Jeho práce byla oceněna dále v Holandsku a tam pod labelem Klirfactor rec. vydal svůj track na vinylu jako Cristian Varela. Jsme rádi, že matador tohoto rázu přijal naše pozvání a určitě je se na co těšit.

Matthew (SK) – Jako další se předvede Slovenský talent Matthew. Tento chalan se narodil roku 1993, avšak zasebou již má řadu releasu a zahrál si na mnoha místech světa.Za zmínku stojí např. jeho vystoupení na Criminal campu, který je součástí párty Nature One. Jeho tracky remixují umělci jako např. Acid Flux, Instigator, Dj Hammond a mnoho dalších. Martin je také vlastník labelu Young Blood records a dovolíme si tvrdit, že v budoucnu o něm uslyšíme určitě daleko více, takže si toto jméno moc dobře zapamatujte!

Koffos (SK) – Jako třetí vyučující přijede Peter Rindoš alias Dj Koffos. Všichni ti, kteří holdují rychlému tempu nebo dokonce Hardcoru jásají. Jeho vystoupení jsou plné energie a u našich sousedů si jeho styl hraní vysloužil přezdívku Extreme schranz. Mohli jste ho již vidět hrát jak v ČR tak např. také v Maďarsku. Dále se kromě djingu věnuje promotérské činnosti a je spoluorganizátorem akce Oh My God.

Thomas Cook b2b Slayer – Thomas Cook je jeden ze dvou zakladatelů párty LEXIKON a kdo již nějaký ten díl navštívil, určitě ví o kom je řeč. Thomas však nevystupuje jen v Ostravě, ale má za sebou hraní např. v Brně, kde vystoupil po boku všem známého Mario Ranieri. Na tento vyjímečný večer si za pult přizval dj Slyera a už teď všem musí být jasné, že tito dva nikoho šetřit nebudou. Slayer má za sebou již nespočet hraní v České republice.Byl spoluorganizátor největší techno clubové noci v Česku-Hardtechno Provincie. Po ukončení akce s tímto názvem však neuvízl v žalu a nyní je spoluorganizátor Brněnské akce Oh My God.

Bravas – Za rok trvání akce LEXIKON si vysloužil místo na každém díle a stal se rezidentním dj této kulturní akce. Jeho vystoupení a přednes elektronické hudby (techna), je pro mnoho lidí vrcholem večera a kdo slyšel jeho set na minulém díle, musí být nadšen.

Test-R aka 69! – Jeho vystoupení jste již měli tu čest slyšet na LEXIKONU lessen 3. Ti, kteří si libují v pomalejším rytmu techna si nemohou tento set nechat ujít. Věřím, že opět půjde o hudební lahůdku a myslím si, že mnohé z Vás určitě potěší. Martin je také jeden ze spolupořadatelů open air párty ZODIAC, která má plnou podporu týmu LEXIKON

Broskvicka vs. Jahudka – Jako první se předvede umělec, který si přezdívá MaSo. Stal se výhercem dj contestu a tak jsme všichni zvědaví co předvede.

Doufáme, že Vás tato pozvánka dostatečně upoutala a že se uvidíme v clubu Bogota, který prošel celkovou rekonstrukcí a Vy se můžete těšit na příjemnější prostory tohoto klubu.

Vstup free a příjemné ceny na barech zůstaly nepozměněny.

Zdroj: LEXIKON team