Poke festival: SDJS House Stage Line-Up!

Spolupráca Košických a Prešovských kultúrnych organizácií, združení a klubov vyústila do festivalu súčasnej kultúrnej scény. Odohrá sa 25. júna 2011 v priestoroch starej tehelne v Drienovskej Novej Vsi (medzi Prešovom a Košicami).

Bikeri, skateri, rockeri, punkeri, metalisti, sprayeri, fanúšikovia divadla, galérie, streetartu, DnB, alebo house music, jednoducho všetci, ktorí to majú radi „noncommercial“ si prídu na svoje už túto sobotu v starej teheľni, nachádzajúcej sa symbolicky medzi dvoma metropolami východu. Tento zaujímavý, silne industriálny priestor sa tak stane miestom spojenia lokálnych umelcov a ich hostí, ktorí sa sem na jeden deň prenesú zo svojich klubov a podnikov.

Svoje miesto v bohatom programe festivalu dostane aj nekomerčná house music, a tak v sobotu nazvučíme a osvetlíme aj SDJS stage venovaný práve spomínanému hudobnému žánru. Pozvanie naň prijali martinský DJ a producent Funkatron (seta label), z hlavného mesta k nám zavíta Shifter (nuspirit.sk), za domácich zahrajú Tomm-e a Paul Diamond (sdjs.sk). Temné priestory okrem zvuku umocní aj projekcia v podaní VJs Sepesi Gro a Melkor.
 

Kompletné informácie a line-up festivalu je k dispozícii na webe: www.pokefest.sk
Facebook Event: https://www.facebook.com/event.php?eid=116661785088010
 

POKE Festival | 25.6.2011
Teheľna|Drienovská Nová Ves
Start: 13:00| Entry 6,- / 8,- €
 

SDJS House Stage Line-Up:
20:00 – 22:00 Paul Diamond (sdjs.sk)
22:00 – 00:00 Shifter (nuspirit.sk)
00:00 – 02:00 Funkatron (seta label)
02:00 – 04:00 Tomm-e (sdjs.sk)
& VJs Sepesi Gro, Melkor
 

Poke

Zdroj: Jozef Hámorský
Publikoval: Redakcia GREGI.NET