Pohoda ponúka návštevníkom a návštevníčkam možnosť užiť si festival navždy, vďaka novému nekonečnému lístku

Pohoda dnes spustila predaj večného lístka Nekonečná Pohoda, ktorý zabezpečí návštevníčkam a návštevníkom nekonečný vstup na festival a ďalšie výhody.

Špeciálny lístok je limitovaný na 500 kusov a jeho cena vrátane všetkých výhod je 990 eur. Majitelia a majiteľky Nekonečnej Pohody si už nikdy nebudú musieť kupovať vstupenku na Pohodu, ktorá sa dokonca dá dediť, takže jej výhody si môžu užívať viaceré generácie festivalových nadšencov.

K ďalším výhodám nekonečného lístku patrí napríklad zrýchlený vstup na festival cez osobitný koridor, doručenie festivalového náramku až domov, uvítací balíček s dizajnovou kartou Nekonečnej Pohody, nekonečná zľava na online nákup merchu, 48 hodinový prednostný nákup vybraných služieb a ďalšie darčeky alebo prekvapenia, ktoré získajú návštevníci a návštevníčky počas každého roka.

Organizátori mysleli aj na tých, ktorí už majú kúpený lístok na ročník 2024 – pri kúpe Nekonečnej Pohody im bude odrátaná cena lístku, ktorý už majú zakúpený. Lístok im však ostane v platnosti, takže ho majú možnosť darovať napríklad ako vianočný darček.

Ak si túto novinku návštěvníci a návštevníčky kúpia do polnoci 20.12., organizátori sľubujú, že im bude doručená ešte pred Vianocami.

„Sme hrdí na našich návštevníkov a návštevníčky – často hovoríme, že ak by existovala cena pre najlepšie festivalové publikum, práve Pohoda by bola jednoznačným víťazom. Chceme potešiť tých, ktorí chodia a chcú chodiť na Pohodu opakovane, ktorí festivalu dôverujú a podporujú ho. Sú dôležitou súčasťou nášho 27 rokov trvajúceho príbehu, spoluvytvárajú našu nezameniteľnú magickú atmosféru. Pre tieto „festivalové trvalky“ sme pripravili večný lístok nekonečná Pohoda s množstvom výhod, ktoré si podľa nás zaslúžia. Tešíme sa, že nás spolu s nimi i s tými, ktorí Pohodu ešte len objavia, čaká veľa ďalších silných spoločných rokov,“ dodáva k večnému lístku šéf Pohody Michal Kaščák.

Viac informácií nájdete na webe Pohody: https://www.pohodafestival.sk/sk/novinky/nekonecna-pohoda-vecny-listok-na-pohodu

Zdroj: Pohoda