Pohoda is Indie Air! V Klube Dole.

Klubová noc venovaná indie hudbe a spriateleným žánrom naladí návštevníkov na atmosféru letných festivalov. Vo štvrtok 15. mája budú hrať v Klube Dole vycibrení a Pohoda positive fajnšmekri Caggy, Bebe, Gešo a rezidentka Tana Deformed.

“Máj je taký mesiac, keď sme už bližšie k letu, a to znamená aj k festivalom a celkovo k obdobiu kľudu, oddychu a pohody s malým, ale aj s veľkým „p“. Pohoda mala pre mňa z okolitých festivalov vždy najzaujímavejší line-up a príjemnú atmosféru. Navyše si myslím, že hostia na tomto vydaní Indie Air majú výborný hudobný vkus, a tak som zvedavá, čo si vybrali do svojich setov a čo zahrajú,” hovorí Tana Deformed, ktorá sama prinesie o niečo gitarovejší set ako minule. V jej podaní budú návštevníci počuť výber nových piesní,ale chýbať nebudú ani klasiky ako Interpol, The Horrors, Foals či Blur. “S hosťami Caggym, Gešom i Bebem sme sa rozprávali, že by sme mohli púšťať pesničky umelcov spätých s Pohoda festivalom. Caggy, ktorý má na starosti Pohoda rádio, bude hrať zväčša umelcov, ktorí ešte len budú hrať, set Bebeho bude zameraný viac na elektroniku, Gešo okrem iného určite nezabudne na česko-slovenskú scénu a ja budem púšťať všetko možné,” dodala Tana Deformed.

Line-up Pohoda is Indie Air:

Caggy (Pohoda radio) – DJ, vlastným menom Peter Cagáň, je síce rezidentom v prievidzskom Element Music Clube a rovnako aj v Matrix Clube v Kanianke, no jeho meno je silno spojené aj s festivalom Bažant Pohoda. Je totiž tvorcom playlistu Pohoda rádia na stránke pohodafestival.sk a už dlhé roky organizuje po celom Slovensku Pohoda Párty, na ktorých hráva výlučne skladby interpretov nášho najznámejšieho festivalu. Na Pohode si aj zahral, dokonca mu patrí absolútny rekord tohto festivalu, keď v roku 2012 strávil v stane Orange Roller Disco počas troch dní za mixpultom neuveriteľných 26 hodín!

Bebe (Pohoda_FM) – DJ Bebe, alias DJ Magálová alias Braňo Bezák je známa postavička nielen bratislavskej klubovej scény. Už za čias kultového Rádia Ragtime si získal renomé: za A ako výborný a ukecaný moderátor, za B ako hudobný znalec a fajnšmeker. Ako DJ má za sebou odohraných množstvo nocí po všetkých možných slovenských kluboch a viacero ročníkov Bažant Pohody. V súčasnosti moderuje reláciu Pohoda_FM na Rádiu_FM, je jasné, že v lajnape Pohoda is Indie Air nemôže chýbať.

Gešo (Pohoda festival) – Mário Gešvantner, ktorého väčšinou všetci poznajú pod prezývkou Gešo, patrí k organizátorom festivalu Bažant Pohoda, z času na čas je však aj DJ-om, alebo ako sám hovorí „púšťa pesničky“. Zahral si na špeciálnych akciách Pohody či v nitrianskom Mariatchi, je aj jedným z tvorcov večeru Pesničky pre nešťastných. Gešo je, ako inak, veľkým fanúšikom hudby a jeho selekcia bude určite nesmierne zaujímavá.

Tana Deformed (Pohoda friendly) – je rezidentkou Klubu Dole, ale je aj Pohoda friendly. Na trenčianskom letisku síce ešte nehrala, ale farby festivalu Pohoda hájila počas podpornej akcie Festivalové soboty v Mariatchi. Jej sety už oblažili návštevníkov snáď všetkých dôležitých bratislavských klubov. Ak uvidíte na nejakom plagáte jej meno, verte, že pôjde o kvalitnú akciu. A v jej prípade o kvalitné (nielen) indie sety.

15. 5. (štvrtok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 4€
Event: www.fb.com/events/1478434092385902

PLAGAT_Indie Air_maj 2014 web

Zdroj: klub Dole