Pohoda 2012: Predaných je už 9000 vstupeniek!

Predpredaj vstupeniek na budúcoročný multikultúrny festival Bažant Pohoda pokračuje rekordným tempom. Za 69 dní od spustenia predaja sa predalo už vyše 8000 permanentiek, pričom už na tohtoročnom festivale sa predalo prvých 999 kusov z limitovanej série. Celkovo sa tak predalo už vyše 9000 vstupeniek.
Šestnásty ročník festivalu sa už tradične uskutoční na trenčianskom letisku v termíne 5., 6. a 7. júla 2012. V súčasnosti je cena za permanentku na celé podujatie 85 eur, pričom na mieste bude stáť 99 eur. Na mieste sa však budú vstupenky predávať len v prípade, že sa festival nevypredá už v predstihu, ako tomu bolo pred Bažant Pohodou 2011. Aj na budúci rok zostáva kapacita festivalu limitovaná na 30-tisíc ľudí.

Stále sú v predaji aj permanentky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S za jednotnú cenu 44 eur a dvojlístok pre držiteľa preukazu ZŤP-S a jeho sprievodcu za 69 eur. Vstup pre držiteľov takýchto permanentiek bude možný len cez špeciálny vchod s platným preukazom ZŤP alebo ZŤP-S a dokladom totožnosti, v prípade dvojlístka musia obe osoby vstúpiť do festivalového areálu spoločne. V prípade, že bude festival vypredaný v predstihu, nebudú sa dať na mieste zakúpiť ani lístky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S.

Deti do 12 rokov (vrátane) budú mať už tradične vstup zdarma, no len v sprievode rodiča alebo zákonného zástupcu a s dokladom o veku dieťaťa, ideálna je karta poistenca, ktorú by mal mať každý pri sebe. V predpredaji sa dá kúpiť aj parkovné za 9 eur, na mieste sa bude za parkovanie na trenčianskom letisku platiť 25 eur. Parkovné pre karavany je k dispozícii v predpredaji za 25 a na mieste 39 eur.

Organizátori zatiaľ nezverejnili ani jedno meno z budúcoročného programu. „O to viac nás rekordný predpredaj teší,“ hovorí Veronika Vrabcová z organizačného tímu festivalu. „Vnímame ho ako dôveru našich návštevníkov, urobíme všetko preto, aby sme ich ani v roku 2012 nesklamali.“

V súčasnosti pripravujú organizátori aj mladšieho súrodenca letnej Bažant Pohody – prvý ročník jesenného Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý sa uskutoční na výstavisku Expo Center v Trenčíne 25. a 26. novembra 2011. Vstupenky na podujatie, ktoré bude bohaté na hudobný aj sprievodný program a výnimočné stanovaním v temperovaných halách, sú v ponuke za predpredajovú cenu 35 eur.

Vzhľadom na každoročnú skúsenosť s falšovaním lístkov upozorňujeme návštevníkov, aby si lístky kupovali iba na stránke organizátora festivalu www.pohodafestival.sk a www.pohodashop.sk, v sieti Ticketportal a v oficiálnych predajných miestach, ktoré sú zverejnené na stránke organizátora. Upozorňujeme záujemcov, aby vstupenky kupovali iba za ceny uvedené na lístkoch. Lístky sú proti falšovaniu chránené viacerými voľným okom neviditeľnými ochrannými prvkami. Čiarové kódy lístkov budú na vstupe kontrolované čítačkami. Falošné lístky nebudú akceptované, pričom za vzniknutú škodu je zodpovedný návštevník. Po vstupe na festival dostane návštevník náramok – identifikáciu. Ďakujeme za porozumenie všetkým, ktorí si kupujú platné vstupenky.

Viac informácií o festival Bažant Pohoda nájdete na www.pohodafestival.sk.

Zdroj: Agentúra Pohoda
Publikoval: Redakcia GREGI.NET