Podzimní snění podvanácté. Festival v lesích letos nabídne něco něco, Miss Petty nebo Beneho z Modrých Hor

Během prvního listopadového víkendu se v netradičním prostředí táborového střediska v Bělči nad Orlicí u Hradce Králové představí na čtyřech DIY stagích na 30 různorodých hudebních projektů. Těšit se můžete také na pestrý doprovodný program, například Kočovnou saunu nebo pop-up second hand.

Festival Podzimní snění definuje vlna nekompromisní muziky napříč žánry, příjemná setkání a komunita. Letos tu čekejte zástupce lokální scény White Fruit Honey, slovenské rapery Beneho & Rolanda Kánika, noisově elektronického Bolehlava, zástupce Silver Rocket Ariho a Indyho, dark techno pop Josefiny Dusk, queer disco Wheel Cherry nebo taneční, elektronické a post-punkové písničky něco něco.

Na čtyřech pódiích v netradičním prostředí rekreačního střediska mezi lesem a rybníkem vystoupí 3.–5. listopadu téměř třicet různorodých interpretů. V rámci doprovodného programu je plánovaná procházka do písečného lomu, sauna nebo pop-up second hand.

„Podzimní snění je hudební festival v lesích tepající silnou komunitní atmosférou, který těží z mimořádného genia loci. Hudební stage vytváříme v prostorách táborového střediska – v jídelně nebo dílně, součástí programu je společná procházka nebo saunování u přilehlého rybníka. Festival uzavírající sezónu může nabídnout nečekaný a nereplikovatelný zážitek,” láká za organizátory zakladatel festivalu Václav Španihel.

XII. Podzimní snění
https://podzimnisneni.cz/
3.–5. listopadu
Tábor Jana Amose Komenského, Běleč nad Orlicí
FB událost: https://www.facebook.com/events/947950986565898
Lístky koupíte na https://connect.boomevents.org/cs/event/podzimni-sneni-xii/order 
Facebook: https://www.facebook.com/podzimnisneni
Instagram: https://www.instagram.com/podzimni_sneni/

Zdroj: TS