Poďte sa blázniť na Rudavu, prichádza Rio Karneval!

Už len necelé tri týždne (19.-20.august) zostáva od otvorenia brán nového bláznivého festivalu v Rekreačnom stredisku Rudava pri Malých Levároch, ktorý svojou originálnou myšlienkou prináša niečo nové medzi paletu letných festivalov.

Samotný názov festivalu – RIO KARNEVAL 2011 prezrádza, že sa chystá niečo nezvyčajné. Rio Karneval je plný dobrej nálady, samby a pestrých farieb, kde každý odhaľuje v maskách a prestrojeniach základné črty svojej mentality: nenútenú veselosť, tvorivosť a zmysel pre dobrú hudbu a rytmus. Rio Karneval je oslavou zábavy, bláznovstiev i multispektrálneho umenia.

Rio Festival

Na festival nie je podmienkou prísť v maske. Návštevníci, čo prídu v prestrojení, môžu však získať zaujímavý darček. Okrem bohatého sprievodného programu a produkcii v juhoamerickom štýle festival ponúka ak skvelý hudobný program na hlavnom pódiu.

Cena 2-dňovej permanentky za 9 EUR zahàňa už aj ubytovanie v Campingu Rudava (vlastné stany), vstupenky ešte v predaji, kapacita areálu 4.000 návštevníkov. Viac informácii nájdete na festivalovej stránke www.RioKarneval.sk alebo priamo na stránke rekreačného strediska www.CampingRudava.sk.

Rio Festival

PROGRAM:

LATINO party s DJ-om GALYM, ZUMBA maratón – 5 inštruktorov z celého Slovenska, Ródeo Býk, Čajovňa Medulienka s vlastným programom, tanečné latino workshopy s Ivanom, kúzelník, exhibícia Diabolo2 – žonglovanie a mágia, Funzone a bláznivé súťaže, VS – filmový stan, talostan, disco party, finále súťaže mladých kapiel Makez Star (3xMSW), Main Stage a koncerty XINDL X, POLEMIC.. a iné.

MAIN STAGE – Piatok, 19.august 2011
19:00 Pandora
20:00 Orchester Jeana Valjeana
21:00 MADUAR
22:15 HUDBA Z MARSU
23:45 XINDL X (cz)
01:00 DJ párty do rána

MAIN STAGE – Sobota, 20.august 2011
14:45 Martin Konrád (MSW)
15:45 Konečná verzia (MSW)
16:45 Clinic Music (MSW)
17:45 Bublifunk
18:45 Januárové prekvapenie
19:45 HAFNER a jeho družina
21:00 AMO and Banana Band
22:20 POLEMIC
23:40 MANGO MOLAS
00:40 DJ párty do rána

TICKETS: predpredaj: permanentka 9 EUR (v sieti Eventim.sk, Kníhkupectvo Ľubica v Malackách, Recepcia Camping Rudava) | na mieste: permanentka 12 EUR, denná vstupenka 8 EUR. V cene permanentky alebo dennej vstupenky je už zahrnutý poplatok za ubytovanie v Campingu Rudava (vlastne stany).

ŠŤUDENTI & ISIC, ITIC a EURO<26: Držitelia platných kariet ISIC, ITIC a EURO<26 si môžu na predpredajných miestach spoločnosti Eventim.sk zakúpiť permanentku na festival so zľavou 20 % (7,20 EUR). Pri kúpe žiadajte ISIC, ITIC, EURO<26 Permanentku. Pri vstupe na festival si permanentku vymeníte za identifikačný náramok v Akreditačnom centre, kde sa preukážete platným preukaz ISIC, ITIC alebo EURO<26.

Rio Festival

Zdroj: Victor Perez Media
Publikoval: Redakcia GREGI.NET