Poďte robiť LOVE a skúsiť niečo nové!

Najznámejšie a jediné bábkové divadlo pre dospelých na Slovensku poteší slovenské publikum s najnovšou gangsta puppet – fiction comedy.

LOVESTORY – Tragédia z Extazu prináša nielen mladým divákom jedinečnú možnosť zažiť posledné dni Bunny M a Kláta Killera, najslávnejšieho zločineckého mileneckého páru v celom vesmíre, ako aj ich tragického konca z rúk zákerných medziplanetárnych prenasledovateľov. V hlavných úlohách bizarnej komédie sa pod velením principála, filmového a televízneho režiséra Gejzu Dezorza predstavia známi slovenskí herci a lútkoví artisti Kamil Kollárik a Andrej Kováč. V sprievode mimozemských rytmov dua Alek-Zander und Mizzi Spaas znova zažiaria fascinujúce bábky z dielne scénografa divadla Von Dubravaya tentoraz za výtvarnej pomoci Ivany Šátekovej, vôbec prvej ženy, ktorej sa podarilo pristáť v nehostinnom svete tohto hardcorového mužského súboru.

Divadlo oceňované doma aj v zahraničí, sľubuje so svojou novou atrakciou nevšedný zážitok, vďaka ktorému poľahky prekonáte všetky hranice vesmíru, fantázie a poznania, lásky a aj pohlaví.


LOVESTORY – Tragédia z Extazu
gangsta puppet-fiction comedy

Poďte s nami robiť lásku až za hranice pozemskej fantázie a kozmickej rýchlosti. Najznámejší gangsterský milenecký pár Bunny M a Klát Killer otvára svoju náruč všetkým bez rozdielu vyznania, galaktickej príslušnosti aj všetkých pohlaví. Pozor, mládeži do 18 rokov neprístupné!

štvrtok 23. februára 2012 o 20.00
RANDAL CLUB, Karpatská 2(YMCA), Bratislava
vstupné: 5,- €

LÚTKOVÍ ARTISTI
Kamil Kollárik, Andrej Kováč
MUZIKA
Alek – Zander und Mizzi Spaas
DRAMATURGISTA
Aladár Hrča
SONG
Agda B. Pain
VÝTVARNÁ SPOLUPRÁCA
Ivana Šáteková
SCENOGRAFISTA
Von Dubravay
PRINCIPAL
Gejza Dezorz

LoveStory

Zdroj: Dezorzovo Lútkové Divadlo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET