Poď na EDManiu do Trenčína partybusom!

Partybus.sk pozná každý správny clubber, pretože zažil isto nejednu žúrku na palube autobusu cestou na party. Spojili sme svoje sily a vytvorili tak možnosť pre našich návštevníkov nechať sa pohodlne odviezť.

Projekt EDMania & Armada Night 2015 prinesie do Trenčína špičku aktuálnej tanečnej hudby. Na dvoch stageoch si budú fanúšikovia elektronickej muziky užívať dvadsiatku DJov. Pre tých, ktorí si nechcú robiť starosti so zháňaním ochotného šoféra alebo voľným parkovacím miestom, v spolupráci s Partybus.sk prinášame zájazd z Bratislavy (s druhým nástupným miestom Trnava) do Trenčína.

Počas jazdy partybusom si nájde každý tú správnu partiu a štýlovo sa zabavíte už cestou na podujatie. Cesta späť sa často premení na príjemnú afterparty. Počas celej cesty sa v partybuse baví výlučne na hudbu alebo hudobné DVD v štýle podujatia, na ktoré sa cestuje. Môžete si nechať prehrať aj vlastnú hudbu.

Každý partybus má svojho vlastného stevarda, ktorý sa počas jazdy stará o všetky požiadavky a priania cestujúcich, ktorí si tak po perfektnej warmup jazde môžu ešte viac vychutnať samotné podujatie. Po skončení akcie poskytne partybus okamžitý a bezstarostný návrat domov. Partybus poskytuje ideálny spôsob pohodlnej priamej dopravy nielen pre páry a väčšie skupiny, ale aj pre jednotlivcov, ktorí by bez tejto príležitosti pravdepodobne ostali doma.

Zabudnite na starosti so šoférovaním a pitím, oplatí sa myslieť na vodičák a nechať auto doma. Už žiadne čakanie na vlak alebo linkové autobusy, žiadny hon na mestskú hromadnú dopravu alebo problémy s parkovaním. Stačí nastúpiť do partybusu a sústrediť sa na to podstatné – na svojich obľúbených headlinerov, hudbu a bezstarostnú zábavu so svojou partiou.

Využite špeciálnu akciu, ktorú si pre vás pripravil Partybus.sk. Lístok na EDMania & Armada Night 2015 k partybusu kúpite len za vynikajúcich 22€.

Pre rezerváciu miesta v partybuse navštívte: https://bit.ly/partybus-edmania-2015

edm_partybus

Zdroj: EDMania