Počas olympiády vystúpi v Londýne aj Richard Muller a Jana Kirchner!

Metropolitný Londýn bude počas Letných olympijských hier hostiť niekoľko stoviek tisíc turistov a návštevníkov z celého sveta. Aby ste sa nestrácali v dave, ale užili si pravú olympijskú atmosféru v kruhu svojich krajanov, určite nevynechajte projekt SOFA ZONE – Slovak Offcial Fan Zone.

Či ste už adaptovaný „anglický Slovák“, alebo prichádzate do Británie z dôvodu olympijských hier, určite vás poteší blízkosť Slovak Official Fan Zone (SOFA Zone), unikátneho spojenia športu, oddychu, kultúry a zábavy priamo v centre Londýna. V budove International Student House na 229 Great Portland Street, iba niekoľko metrov od svetoznámeho Regents Parku, máte možnosť stretnúť svojich známych, užiť si koncerty interprétov ako Richard Muller, Jana Kirchner, Polemic, Horkýže Slíže, či Vidiek a pozrieť niekoľko zaujímavých filmov slovenských režisérov. Na tomto mieste určite nebudú chýbať ani tradičné halušky, či iné špeciality, ktoré si doprajete počas takzvaného „slovak food buffet“ a pozor, fandíme všetci spolu, veľkoplošné premietanie bude „bežať“ každý deň od 27.7. do 12.8.2012!

SOFA Zone je otvorená od 16:00 každý deň. Vstup je na popludňašie premietanie voľný. Kompletný program ako ja ceny vstupeniek na večerné koncerty nájdete na stránke www.sofa-zone.com. Projekt Slovak Official Fan Zone vznikol aj vďaka podpore Ministerstva kultúry, Úradu Sovákov žijúcich v zahraničí, partnerov Zlatý Bažant a Alpine Pro a mediálnych partnerov Fun Radio, Pohyby.co.uk, Slovenske Centrum, Cesi a Slovaci v UK (facebook).

logo_sofa_1080px.jpg

Organizátor – Pishter Ltd je umelecká agentúra založená v roku 2003 za účelom prezentácie stredo a východoeurópskej kultúry vo Veľkej Británii a podpory kultúrno-spoločenského diania slovenskej a českej komunity vo Veľkej Británii. Za takmer 10 rokov svojej existencie Pishter Ltd odprezentovala viac ako 100 spoločenských podujatí pre komunitu Slovákov vo Veľkej Británii. Za všetky uvediem koncerty interpretov ako Richard Muller, Jana Kirschner, Vidiek, Polemic, Desmod, IMT Smile a mnoho ďalších. Divadelné predstavenia Radošinského Naivného Divadla. Poriadanie populárnych mesačných CS PARTY večerov pre komunitu Slovakov a Čechov v Londýne. Ročne navštívi komunitné podujatia agentúry okolo 8000 divákov a stali sa najväčším komunitným podujatím pre Slovákov na britských ostrovoch vôbec. Sofa Zone je projekt vytvorený a produkovaný agentúrou Pishter Ltd., ktorá zastáva v projekte pozíciu hlavného organizátora podujatia.

Zdroj: Pishter ltd.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET