Po albume Tekutá skutočnosť vydáva ďalšie skladby. Call Dominika s novou skladbou  “Môj zlodej vie” štartuje rok singlov!

Jeden z najvýraznejších mladých talentov,  speváčka, ktorá vystupuje pod pseudonymom Call Dominika sa dostala do povedomia najmä prostredníctvom ankety Ruka Hore Awards, kde ju ľudia posunuli na prvé miesta a predbehla tak ostrieľané speváčky! Po roku sa fanúšikovia Call Dominiky dočkali a speváčka im naservírovala nový album “Tekutá skutočnosť”/Call Dominika – CD Tekutá skutočnosť – RUKAHORE SHOP . Nový rok však speváčka štartuje na novo a to rovno skladbou “Môj zlodej vie”.

Najprv začínala svoje songy či svoj tvorivý proces pri každej skladbe postupne zdieľať medzi ľuďmi na sociálnej sieti, a jej obrovský support sa nakoniec pretavil do celistvého albumu “Tekutá skutočnosť”. Albumom uzavrela Dominika svoj rok 2023 a štartuje ten svoj nový vo veľkom. Po skladbe “Srdce v ohni”, ktorú venovala svojej kamarátke a bola jej inšpiráciou, vydáva ďalšiu tématicko-dievčenskú skladbu “Môj zlodej vie”.

“Skladba “Môj zlodej vie” je inšpirovaná soundtrackom klasických filmov – 2006 chick flick, ide o celkovú emóciu hudby z romantických komédií. Text vykresľuje ako komplikované je sa preniesť cez niekoho, aj keď vám už do života vstúpil niekto nový. V slohách spomínam a vravím, že raz sa stratí záujem a v refréne zas oznamujem, že má niekoho nového ALE predošlý “zlodej” už jej srdce ukradol. To je jedna z interpretácií songu. No ako pri mojej každej, aj pri tejto si tú svoju interpretáciu nájde každý podľa seba a to sa mi páči na umení, rozmanitosť pocitov”, vysvetľuje Call Dominika.

O edit videoklipu sa postarala samotná speváčka, ako pri všetkých svojich a kameru zastrešil šikovný David Dugovič. Hudbu a mixmaster vyriešil Martin Agh, ktorú otextovala samotná Call Dominika.

Call Dominika – môj zlodej vie (ffm.to)
Call Dominika – CD Tekutá skutočnosť – RUKAHORE SHOP
Call Dominika (@call_dominika) • Fotky a videá na Instagrame
CALL DOMINIKA | Instagram, TikTok | Linktree

Zdroj: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ KREA PRODUCTION