PO 5-ROČNOM KONCERTNOM MLČANÍ UKOJÍ FANÚŠIKOV V EURÓPE ANNIHILATOR LEN NA SLOVENSKU!!! NA FESTIVALE TOPFEST 2024 !!!!

Legendárny album ALICE IN HELL oslavuje 35 rokov. A pri tejto príležitosti sa kanadská trash metalová skupina ANNIHILATOR rozhodla odohrať jediný koncert v Európe. Nebude chýbať niekoľko „Best Of“ skladieb s hitmi, ktoré vybrali fanúšikovia. So 17 štúdiovými albumami, nespočetným množstvom ďalších nahrávok, miliónmi predaných nosičov a históriou energických a rozsiahlych celosvetových turné, táto show ROZPÁLI TOPFEST na žilinskom letisku!

RANDY RAMPAGE, spevák a úžasný frontman kapely zomrel pred niekoľkými rokmi. Na jeho počesť spevák STU BLOCK odspieva celú nahrávku ALICE IN HELL a predstaví sa aj bubeník RAY HARTMANN.

Skupina ANNIHILATOR bude vystupovať spolu s kapelou Scorpions a Five Finger Death Punch na festivale TOPFEST 29. júna 2024.

Annihilator spolu s kapelami Sacrifice, Voivod a Razor patrí do tzv. .„veľkej štvorky“ kanadského thrash metalu. Sú tiež považovaní za súčasť „druhej vlny“ thrash metalových kapiel z konca 80. a začiatku 90. rokov. S viac ako 3 miliónmi predaných albumov celosvetovo sa radí medzi najlepšie predávajúce metalové kapely. Skupinu založil v roku 1984 JEFF WATERS, ktorý je doteraz jediným stabilným členom kapely.

Vstupenky na tento jedinečný festival si už dnes môžete zabezpečiť na predpredaj.sk, prípadne na domovskej stránke festivalu, na topfestofficial.sk 

Zdroj: TS