Pleasure Island 2011: Špeciálna autobusová linka z Prahy a kyvadlová doprava!

Festival Pleasure Island, který se koná v sobotu 27. srpna od 16. do 6. hodiny ranní na letišti v Roudnici nad Labem, nabízí návštìvníkùm usnadnìní dopravy na festival pomocí přímé autobusové linky z nádraží Praha Holešovice přímo na místo konání festivalu, tzn. letištì Roudnice nad Labem a zpìt.

Jízdenky je potřeba dopředu zakoupit na www.ticketpro.cz. Cena jedné jízdenky je 90 Kč. V nabídce jsou dva možné časy odjezdù. Pro ty, kteří si chtìjí užít festival již od samého začátku, bude autobus vyjíždìt v 15.00. Pro ty, kteří se chystají na festival večer, bude autobus vyjíždìt v 18.00. Zpáteční cesta je naplánována na ráno v časech 05.00 a 06.15. Autobus bude plnì klimatizovaný s počtem 51 míst k sezení. Přesné místo odjezdu autobusù bude upřesnìno v týdnu, kdy se festival koná.

Bìhem festivalu bude také zřízena kyvadlová doprava zdarma od 15.30 do 20.00, která bude jezdit trasu autobusové nádraží Roudnice nad Labem – vlakové nádraží Roudnice nad Labem – letištì Roudnice nad Labem.  Ranní spoj pak bude vyjíždìt v 5.00 od letištì k vlakovému a autobusovému nádraží.

Více informací naleznete na www.pleasureisland.cz

Pleasure Island 2011

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET