Pleasure Island 2011: Odhaľuje kompletný line up!

Po loňské premiéře se letošní vydání tanečního festivalu Pleasure Island uskuteční v sobotu 27. srpna 2011 na letišti v Roudnici nad Labem. Na festivalu vystoupí na 90 mezinárodních i domácích umìlcù na devíti scénách.

Hlavní open-air stage bude zamìřena převážnì na houseovou muziku, druhá open-air stage bude ve znamení tvrdších hudebních stylù, jakými jsou Hardstyle a Hardcore. Kromì jiného se mùžete tìšit na 2 velkokapacitní stany, každý o velikosti přes 2000 metrù čtverečních, které budou připraveny pro fanoušky stylù Trance a Techno. Vedle tìchto stanù bude další, třetí stan o velikosti 1500 metrù čtverečních, ve kterém vystoupí domácí špička v rámci Dance Exxtravaganza stage nejvìtšího radia v České republice, Evropa 2. Zbylé stage budou ve čtyřech menších stanech, které budou zastupovat domácí klubovou scénu v rámci Kick da Night Powerdance stage, Fabric stage, Imperium stage a Playa & Party in House Stage. Na všech zmínìných stagích nenaleznete pouze ty nejvìtší hvìzdy svých žánrù, ale také nová a talentovaná jména.

Festival začíná v sobotu v 16.00 a bude trvat do nedìlního rána do 06.00. Kromì pestré hudební nabídky budou pro návštìvníky připraveny unikátní stage, které se svým pojetím a technickou produkcí zcela liší od standardních typových podií na ostatních festivalech, dále se mùžeme tešit na speciální chill out zónu, adrenalinové atrakce a bohatý doprovodný program. Stejnì jako minulý rok bude možnost stanování ve stanovém mìstečku, kyvadlová doprava a další služby pro návštìvníky, kteří budou přijíždìt z vìtších vzdáleností.

Pořádající agentury United Music a Art of Dance pokračují v budování značky Pleasure Island, která má potenciál stát se vysoce kvalitním evropským festivalem, jenž nabízí všem návštìvníkùm tu nejlepší hudbu, zábavu a komfort.

Vstupenky na festival Pleasure Island jsou k dostání v síti www.ticketpro.cz za 995 Kč a jejich cena se postupnì zvyšuje, až na konečných 1195 Kč. Pro ty nejnáročnìjší jsou v prodeji také VIP vstupenky za 2,500 Kč, které umožní přístup na luxusní VIP terasu s výhledem na hlavní stage a bohatì zásobeným barem s širokým sortimentem nápojù. Majitelé VIP vstupenek mají rovnìž zdarma VIP parking, speciální vchod, VIP toalety či šatnu zdarma.

Více informací naleznete na www.pleasureisland.cz a www.unitedmusic.cz

MAIN OPEN-AIR STAGE
AXWELL
FEDDE LE GRAND
SANDER VAN DOORN
MARK KNIGHT
MOGUAI
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
SHERRY FLAVOUR
MELVIN REESE

TECHNO MASTERS STAGE
CHRIS LIEBING
JOSEPH CAPRIATI
NIC FANCIULLI
JOEY BELTRAM
CARI LEKEBUSCH
BRIAN SANHAJI
NESQUIK
AGENT

PURE TRANCE STAGE
GARETH EMERY
ALY & FILA
JOCHEN MILLER
SIED VAN RIEL
W & W
UMMET OZCAN
ARTENTO DIVINI
EDDIE SENDER

RESET HARDSTYLE STAGE
SHOWTEK
ANGERFIST
CRYPSIS
THERA
STEPHANIE
CHAIN REACTION
TWILIGHT FORCES
ENHANCER
MC THA WATCHER


EVROPA 2 DANCE EXXTRAVAGANZA STAGE
MICHAEL BURIAN
SAN
MICHAL POLIAK
CHRIS SADLER
NEO
TRAVA
LOUTKA
PETE WALK

KICK DA NIGHT POWERDANCE STAGE
QUINTIN
LORES
FILTHY FUNK FUNK
BON FINIX
MARCUS COOPER & KOBYLKA
ELITE
PROUD-M
JEAN LUC
LAZY & DOCTOR

FABRIC STAGE
LAYDEE JANE
ORBITH
WOLSCHA
ROBIQ
VAN VEGA
DANNY BRIGHT
PETER KEY
LUMX

IMPERIUM STAGE
MICHAEL C
CARL LOPE
MARTHY
ENRICO
LEEMAC
MARTIN FRANK
DAN RAKACZKY
EAGLE
RONNY
STYX

PLAYA & PARTY IN HOUSE STAGE
MARTIN STREED
CJ FOX
D‘ SAFO VS JOSH MOSAIQ
PSYCHO
WECCA
QUIDAM
SYGNITY
PHILIPOO
MARCO WING
PIETRO BELL
MATHIAS
MARCO BIARY

Pleasure Island 2011

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET