Plastic Fantastic – nová party v Bratislave.

Nová klubová noc Plastic Fantastic spestrí bratislavskú party scénu. Po prvý raz bude v UHU clube na Šafárikovom námestí v sobotu 12. apríla.

Prinesie tanečnú hudbu na dvoch pódiách. Dôraz bude najmä na energetický house a tech house. Do Bratislavy zavíta hosť z Viedne, ostrieľaný dídžej Man Bear-Machine. Za mixpultom veľmi zdatne kombinuje house, electro a progressive. Je rezidentom na viacerých klubových nociach vo Viedni, ale odohrané ma už množstvo akcií aj mimo Rakúska.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/178643″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Doplní ho rovnako skúsený slovenský dídžej Violetta, ktorý sa na domácej scéne pohybuje už vyše 10 rokov. Jeho sety idú cez rezký house až po techno či minimal.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1982968″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Druhý stage bude patriť veselému vocal housu a funky housu, ktorý bude mixovať dídžej Kiro. S tanečnou hudbou začal koketovať už v 1996, čiže veľmi dobre vie, ako rozhýbať publikum a držať ho na parkete celú noc.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/103187″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Plastic Fantastic štartuje už o 20.00 a posledné beaty zaznejú okolo 5.00. O „plasticko-fantastickú“ atmosféru sa postarajú aj špeciálne dekorácie. Vstupné sú ľudové 4 eurá.

PlasticFantastic_PLAGAT

Zdroj: Roman Samotný, Organizátor party Plastic Fantastic