Planétu 220 slávnostne otvorí Paul White z Londýna!

Magická miestnosť v starom Nu Spirite sa uzavrela, aby sa Planéta 220 mohla vrátiť do nového Nu Spiritu v úplne inej podobe. Bude to must-see! Tentokrát priestor ovládne biela páska namiesto čiernej a vytvorí na stenách ďalšiu dimenziu.

PaulWhiteTimeline

Stanete sa svedkami čudnej diskotéky abstraktných predmetov, robotov a drinkov na čiernych stenách, ktoré budú svietiť! V minulosti na Planéte 220 vystúpili už hviezdy ako Mr.Guan, Karaoke Tundra, Lea Lea, Swede:art, DTonate, Stratasoul, Eva Porating, MtotheG… Hip hop však už nie je to, čo býval a my ideme hore! Tentokrát príde z Londýna samotný Paul White, ktorý má práve za sebou vydanie nového albumu Watch the Ants https://paulwhite.bandcamp.com/music a zahrá live!

Paul White je londýnsky beatmaker, ktorého sme v Nu Spirit Clube privítali prvýkrát na akcii Moov to London a tí ktorí ste si ho mali možnosť vypočuť, už viete ako dokáže v live sete miešať hip hopové beaty s novým urban soundom. Psychedelické slučky, sitár, sample z kultových filmov či polozabudnutých kapiel, to všetko a viac nájdete v skvelej live show, ktorú Paul nekompromisne poháňa vpred beatmi z mpc a živými bicími nástrojmi.

planeta 220

Príde ho podporiť jeho slovenský kolega a obávaný beatmaker Karaoke Tundra, ktorý už na Planéte v minulosti zapeklil a vie ako to tam chodí. Nedávno takisto vydal nový album s názvom Krakatit https://mad-hop.bandcamp.com/album/karaoke-tundra-krakatit.

Ako support djs sme pozvali MtotheG, Insa a príde aj Pha a Tea Tralna! Vystúp z výťahu a nechaj sa vtiahnuť do 3D priestoru 2D stien so svietiacimi, letiacimi a tancujúcimi tvarmi v beztiažovom stave a pridaj sa k nim! Bude aj vesmírne občerstvenie a drinks ako na každom dobrom openingu. Prídite načas, o ôsmej bude všetko nachystané a do 22:00 je vstup free!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1330109″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“300″ iframe=“false“ /]

Paul White (live/UK) @ Planeta 220 Opening
8. Fenruár 2014
Nu Spirit Club
live support: Karaoke Tundra https://soundcloud.com/karaoketundra
support DJs: M Tothe Dží, Inso, PHA a Tea Tralna
Genre: Electronic, Hip Hop
ENTRY: TILL 22:00 FREE | TILL 24:00 4€ | TILL 03:00 6€ | TILL END 3€
HAPPY HOURS UP TO 50% TILL 11PM | WINE & DINE | A/C | WIFI
EVENT: https://www.facebook.com/events/1374279539499367/
Paul White: https://soundcloud.com/paulwhitebeats

PaulWhitePoster

Zdroj: Nu Spirit