Planet Rhythm: Upgrade z brnenských nocí Maximal už túto sobotu!

V clube Radosť budú znieť technoidné beaty. Bari & Hasky si tentokrát medzi seba pozvali jedného z významných techno djs na českej clubovej scéne.

PR 22022014_SLICE_W

Jeho meno sa spája najmä s clubovým projektom MAXIMAL ktorý si získal priazeň množstvo Brnenských cluberov. Je jeden z členov djského techno zoskupenia Revelation Point s ktorým sa umiestnil v súťaži Apokalypsa Contest na druhom mieste.

Sme radi, že pozvanie prijal Dj Upgrade

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/128240544″ params=“color=ff5500&show_artwork=true%22″ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

1. Ako by si definoval svoj zvuk, ktorý hráš ?
ElectronicSpaceTechnoHouse.

2. Si spoluorganizátor brnenskej klubovky Maximal ,ktorá pôsobí viac ako 3 roky ako hodnotíš toto obdobie čo ti to dalo a čo chystáte na tento rok?
Maximal je samorostoucí platforma, která si tak nějak žije svůj život. Po delší pauze, potřebné k absorbování nových zkušeností a nápadů se rozrostla o další členy a přesouvá se z pravidelných čtvrtečních nocí na víkendové termíny, stále v domovském klubu Perpetuum. Vzhledem k tomu, že Maximal vzniknul způsobem „Prostě se to stalo“, a teprve teď  začíná nabírat formu a směr, je předčasné cokoliv hodnotit. Tento rok chceme primárně dát do běhu všechny nápady jenž se za ty 3 roky kolem Maximalu nastřádaly a samozřejmě o sobě dát vědět jako o celku a objet ČR a třebas i Maximal Night na Slovensku.

upgrade

3 .Brno je všeobecne známe predovšetkým veľkými halovými akciami má to nejaký dopad aj na miestne kluby – návštevnosť – miestna komunita party people?
Halovek se tu už moc nedělá. Poslední dobou mě navíc přijde, že pořadatelé těchto velkých akcí s kluby spolupracují v rámci propagace a afterparties, takže tu vzniká určitá symbioza. Co se komunity týče tak je to primárně o hudebním stylu a klubu, potažmo konkrétní akci, spíš než aby halovka měla zásadní vliv. Tudíž těch pár halových akcí slouží spíše jako taková spojka pro dané okruhy posluchačů a to samozřejmě nejen z Brna.

4. S projektom Revelation Point ste sa umiestnili na 2 mieste v súťaži Apokalypsa djcontest ako tento projekt vyzerá dnes ? Aký je ohlas ludí ?
S klukama hrajeme chvilku a pořád se učíme. Revelation Point a Maximal je jedna rodina tudíž i podobný příběh. Myslím, že lidi nás vnímají vesměs pozitivně. Dostáváme však i připomínky a pozorně nasloucháme a diskutujeme o tom kde přidat, popř. ubrat. Jsme rádi za každou odezvu.

5. Čo všetko používate pri vystúpení ? Na pohľad to je náročné zapojenie ako dlho Vám trvá spojazdnenie tejto elekrárne ?
Náš set up obsahuje – 3x Laptop , 3x Traktor Software, 2x X1, 2x F1, 2x K2, 2x Korg Nano Control, 1x Reloop Control, 2x Extrental Mix, 1x Traktor Audio A10. Vybavení už máme většinou každý nachystané a propojené, takže je to otázkou pár minut.

6. Akým spôsobom mixujete, kto má na starosti centrálny mix ?
Během hraní spolu neustále komunikujeme, doumlouváme se na předávání basové linky, melodických tracích, samplech..atd. Hlavní mix mám na starost já a občas si do něj v případě potřeby sáhne Warphil. Pracujeme však primárně každý se svým vybavením a mix slouží hlavně jako propojení nás tří.

7. A posledná najdôležitejšia otázka aký je tvoj najobľúbenejší drink :)
Voda popřípadě čerstvě vymačkaná ovocná šťáva. Nepohrdnu však ani dobrým pivem nebo vínem.  :P

PLANET RHYTHM
22.2. 2014
Club  Radosť
Entry 3€
https://www.facebook.com/events/1409117569327804/

PR 22022014_FLYER_W

Zdroj: Planet Rhythm