Planet Rhythm: 29. septembra v Radosti!

Jesenná klubová sezóna sa začína a my Vám prinášame nový zvuk techna, minimalu a tech-house ,ktorý momentálne dobíja západ, kde valcuje ľudí svojím masívnym zvukom.

K účinkujúcim tohto večera bude patriť aj Dj z blízkosti Nitry-BARI ktorý má za sebou velmi plodný rok, niekoľko vlastných úspešných nocí, tohto ročná účasť na festivale Bee Free ho posunula okamžite na line-up legendárnej noci Standa kde si zahral po boku Dj HU a Loktibrady a kolegu Haskyho.

Najnovšie navštívil Budapešť, kde najprv zahral live v éteri rádia Justmusic FM a aj v klube Kashmir, ktorý je hybnou silou Maďarskej underground komunity.

Ďalším účinkujúcim tohto večera bude Hasky. Vďaka spoločnému projektu Algorhytm a Planet Rhythm si tento rok užil premiéru na festivale Bee Free odkiaľ to mal už len na skok do Subclubu kde si zahral spolu s dj HU a Loktibradom.

Pri hraní využíva technické mašinky ktoré mu dovolujú experimentovať na poli zvuku a samplov. Jeho sety sú melodickejšie s neustále rozvíjajúcou sa myšlienkou.

Príďte dopriať vášmu telu trochu príjemného tempa a vychutnajte si tanečný večer za prijateľné 3 €. Radosť club nemusíme viac menej predstavovať ale keby niečo viď link na tento club v srdci mesta Bratislava.

www.mojaradost.sk/

Zdroj: Radosť