Pixie a Rudeboy na sobotnej Break Art Cz Night v klube Storm!

Break Art CZ crew  už několik let do České republiky vozí zajímavá zahraniční jména, jako Camo and Krooked, Sigma, tak i to nejlepší z domácí scény.

V sobotu 22.3. v klubu Storm se můžeme těšit na speciální českou edici se vstupem zdarma, kde společně s  BreaArt DJs vystoupí zástupci Let It Roll bookingu, hosté DJ Pixie, Rudeboy..

Hlavním hostem sobotní Break Art night nebude nikdo jiný, než představitel pražského soundsystému T2B a člen Let It Roll bookingu, DJ Pixie. Z jeho vystoupeních je cítit velká energie, jeho sety mají spád a jsou nabité peckami, které nechají jen málokterého návštěvníka party v klidu. Není proto divu, že byl právě on zvolen v anketě Czech Drumandbass Awards nejlepším DJem roku 2007, 2008, 2009, 2010 a 2012. Pixie se prostě snaží mít ve svém tracklistu vše, co má zajímavý nápad a myšlenku, o čemž svědčí jeho aktuální promo mix (2014) Bass Element.

Pixie – Bass Element (promo mix 2014)

Pozvánku na sobotní večer přijal také další člen Let It Roll booking, pražský DJ Rudeboy  Ačkoliv škatulkáři jej povětšinou zařazují do deepové přihrádky, v jeho setech můžete slyšet snad všechny myslitelné polohy drum’n’bassu. Od května 2012 také uvádí pořad Shadowbox na Radiu 1, kde každou druhou neděli společně s kolegou 2K přinášejí čerstvé novinky a rozhovory s exkluzivními sety hostů. Break Art CZ night se samozřejmě neobejde bez hlavního představitele této crew, DJ Thiew. Thiew je jeden z mála DJů mladší generace, který se do své práce opravdu zakousl a dokazuje, že píle, nasazení a trpělivost přináší růže. Jeho promotérské aktivity a úspěchy v okolí Valašského Meziříčí dnes zúročuje v Praze a za mixem vždy s důvtipem vykouzlí nářez, který si každý parket žádá. Chybět však nebude ani zbytek Break Art crew, tedy Schooler, Meikos, Mr. Happy, Spooniz a The Concept.

>> Sledujte událost na Faceboku <<<

Souhrn účinkujících:  Pixie, Rudeboy, Thiew, Schooler, Meikos, Mr. Happy, Buckx, Spooniz, The Concept.

BreaArt Night_flyer

Zdroj: Storm club