Pitbull a Sean Paul vystúpia spoločne vo Viedni!

VIEDEŇ – Dvaja králi tanečných zábav a diskoték – Pitbull a Sean Paul – vystúpia na spoločnom koncerte vo Viedni. Miestnu Stadthale rozpália najhorúcejšími tanečnými hitmi 4. júla 2012. Vstupenky sa na Slovensku predávajú v sieti Eventim.

Kubano-americký raper Pitbull sa preslávil hlavne spoločnými projektami s rôznymi hviezdami hudobného neba. V jeho zozname “kolaborantov” nechýba Enrique Iglesias, Usher, Jennifer Lopez či Marc Anthony. Povesť skutočného hitmakera potvrdil aj vlastnými diskohitmi: I know you want me, Hotel Room Service, Hey Baby (Drop it to the Floor), Give me everything, Rain over me či International love. Milióny zhliadnutí na portáli youtube, rovnaké množstvo predaných nosičov, vyše desiatka rádiových hitov – to je bilancia Pitbullovho pôsobenia v hudobnom priemysle len za posledné 2 roky. Vo viedenskej Stadthalle mu však nebude sekundovať len tak hocikto. Na spoločné európske turné vzal so sebou naozaj jagavé meno.

Po rokoch čakania prinesie Sean Paul v rámci svojho veľkého návratu dancehall svetovej triedy. Úspešný comeback mu zabezpečil aktuálny singel Got 2 Lu U, ktorý sa hráva v rádiách po celom svete. Podobne ako Pitbull sa aj rodák z Kingstonu na Jamajke môže pochváliť množstvom spoluprác s inými hviezdami: Rihanna, Carlos Santana, Busta Rhymes, Beyonce aj Keri Hilson.

Spočítané a zrátané, Viedeň sa už teraz teší na tanečnú párty, akú už dlho nezažila. Pitbull a Sean Paul spolu na jednom koncertnom pódiu len kúsok za Bratislavou. Potešujúcou správou je, že podujatie je ľahko dostupné aj pre Slovákov. Vstupenky na všetky podujatia organizované Skalar Music sa na Slovensku predávajú tradične na www.eventim.sk.

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET