Piatok Pappi v Púchove!

Sviatky sú za nami, tak isto Silvester a máme tu Nový Rok. Určite prinesie niečo nové ale prinesie aj pokračovanie akcie Timeless. Tá už v zabehnutom režime sa odohrá v klube Shaka v Púchove.

To Januárové vydanie opäť privedie zaujímavých hostí. Hlavnú úlohu celého večera si zahrá skúsený dj Pappi. Pappi je nepochybne jedným z pionierov house music na Slovensku. Jeho Djská kariéra by svojím trvaním prekonala aj vek niektorých clubberov, ktorí dnes na jeho hudbu tancujú na parties. Jej počiatky siahajú hlboko do skorých 90-tych rokov. Jeho hlavnou a od počiatku nemennou devízou je komunikácia s publikom, čo by nepochybne malo byť pre akéhokoľvek sebe viac technicky zdatného Dja stále to najpodstatnejšie.

Nikdy ho neuvidíte hľadieť na čudlíky, jeho pohľad vždy smeruje do publika, ktorého reakcie vie dokonale čítať a predvídať. Táto chémia medzi ním a tanečníkmi dokáže strhnúť a len tak ľahko vás nepustí! Skúsiť si to môžete na vlastnej koži piatok v Púchove. Sekundovať mu budú jeho kolegovia prevažne z domácej pôdy. Predstaví sa polovica Freshboys – Libor Fiala. Cestu bude merať aj Stredoslovák Lukashenko, no ten sa medzi týmto line upom cíti ako doma.

Ten dopåňa Cimy so zvukom okolo tech-housu, viac progresívnejší Johnny a o čosi tvrdšiu stránku house music dodá Klutch. Všetko toto sa zmestí do jedného večera 20-tého januára. Začíname tradične o 21hodine. Pre prvých 10-návštevníkov je pripravený magazín Wawe s CD. Ďalší desiati získajú CD od Cimyho s jeho najnovším setom. Cenu vstupného sme opäť postavili na prijateľnú hranicu 2,50e. V klube bude po prvý krát nainštalovaná projekcia na celú stenu o rozmere na šírku 6metrov.

TIMELESS
20.1.2012 | 21:00 | 2,50 EUR
Special guest:
PAPPI |Slovakiapromotion
Support djs:
LIBOR FIALA |plasticpuls.sk
CIMY | luxury
LUKASHENKO | music:affair
JOHNNY | myspace.com/johnnyandmichalsky
KLUTCH | myspace.com/klutchdj
10 x wawe magazín + CD
10 x CD s najnovším setom od Cimyho

Timeless

Zdroj: Timeless
Publikoval: Redakcia GREGI.NET