Phreak da Sound 42: Perplex!

Po pražskej akcii Phreak da Sound sa 16.12.2011 párty vracia do Bratislavy. Akcie Phreak da Sound vznikli v apríly 2003 a ich domovským klubom bol dnes už neexistujúci klub Duna. Ich cieľom bolo od prvopočiatku poskytnúť priestor domácej drum & bassovej tvorbe, začínajúcim, ale i skúseným domácim drum & bassovým DJom a prezentovať slovenskú drum & bassovú scénu.

S touto ideou pokračujeme aj dnes o 8 rokov neskôr v 44 epizóde. Mimochodom vydavateľstvo Phreak da Sound plánuje onedlho štvrté pokračovanie Remark the Silence, ale o tom zasa inokedy, sledujte vaše obľúbené stránky.

Ďalšie pokračovanie odštartujeme v piatok 16.12.2011 od 21:00 na Plťka Pontón (www.pltka.sk), ktorá kotví na ľavom brehu Dunaja priamo pod Bratislavským hradom, prvý podnik na vode [3.ponton] od Nového mostu smerom k PKO. Hosťom bude slovenský DJ a producent pochádzajúci zo Senca menom Perplex. Ako bývalo zvykom, tak aj v ďalších epizódach akcií Phreak da Sound odohrá set rezidentná formácia Soundphreakers plný vlastnej a domácej tvorby v kombinácii so svetovou. Pozvanie prijalo taktiež slovenské DJské zoskupenie Zybex & Fezry, Beatbenders, DiskoStew a okrem toho aj ružinovský MC Gleb Schiza aj s raketou.

Perplex  – Turčáni Pavol umeleckým menom Perplex sa narodil 27. decembra 1984 v Bratislave. Elektronickej Hudbe ako takej sa začal venovať už od svojich 17 rokov. Od mala sa venoval viacerým hudobným nástrojom ako Piano, Gitara a Bicie. Pôsobenie v rockovej kapele ako bubeník mu však sedelo ale pre nezrovnalosti kolegov sa táto kapela rozmetala a začal sa venovať elektronickej hudbe ako je House a všetky jeho odvetvia. Neskôr započul nejaké dnb tracky u svojej sestry známej ako MC Natty napr: Matrix and Futurebound a bolo vymaľované. Vedel akým smerom sa chce uberať… Svoje myšlienky prezentoval vo formácií Soundia Gardner ktorá nejaký čas fungovala dobre. Zopár trackov ktoré vyšli na českom labely Esprit records : Be Alive, Perfect sphere, Gateway, Tonight, Trip on the world. Neskôr táto formácia skončila pre nezrovnalosti a následne pokračovali svojou dráhou s umeleckými menami Perplex a Tellex. Perplex sa od tej chvíle začal viac venovať dj-ingu ako produkcii. Produkcia bola výrazne pozastavená vydavateľstvom Ennex Records kde sa mal vytvoriť Exclusive Kontrakt ktorý dodnes stojí na bode mrazu…. Tracky ktoré mali byť predmetom excluzive kontrakt nájdete tu: www.myspace.com/perplexdnb Čo sa týka akcie PHREAK DA SOUND 44 (PERPLEX) Určite sa môžete tešiť na mixovaný set plný melódií a harmonických prechodov.

Zybex & Fezry – Pochádzajú z Hlohovca a Nových Zámkov a vraj sa spoznali na Pokeci. A že na bio sa mám vysrať, že keď tak si to nájdete niekde na nete.

MC Gleb Schiza – pochádza z Bratislavy, patrí do Natty Youth Sound Crew, má za sebou množstvo akcií a štúdiových trekov, MC Gleb Schiza je špecifický tým že má velmi rýchly flow, je zameraný hlavne na DnB ,Jungle, Dubstep a Grime. A hlavne kúp si raketu.

Na záver ešte dôležité upozornenie, organizačný tím si znova potrpel na dobrom zvuku, preto očakávajte naozaj masívny zvukový zážitok so zostavou Ecler. Na vlnách Dunaja sa na vás tešíme v piatok 16.12.2011 a to len za 3 eurá !

Odkaz na Facebook event:
https://www.facebook.com/#!/events/189500854470810/

PDS

Zdroj: Phreak
Publikoval: Redakcia GREGI.NET