Photek a Kryptic Minds už túto sobotu v Bratislave!

Cez víkend privítame na Slovensku po prvý krát hviezdneho drum&bass/dubstep producenta Photeka spolu s britským DJ-om Kryptic Minds v klube MMC v Bratislave. Večer 24. septembra sa vám predstavia v spoločnosti výborných slovenských DJs akými sú Asebest, The Global Optimistic a Teapot. Na párty nebude chýbať vizualizácia v podaní Vjs Akasha.

Hlavná hviezda večera DJ Photek známy aj svojim soundtrackom ku filmu The Animatrix sa napriek svojmu britskému pôvodu usadil v Los Angeles, kde dodnes žije a produkuje. Vo všeobecnosti je označovaný za jedného z najuznávanejších Dj-ov! V sobotu na párty vám okrem iného predstaví tohtoročné EP Avalanche, pri ktorom sa zvukom posunul viac k dubstepu a je na ňom badať jeho typické experimentovanie a objavovanie nových zvukov.

Photek

Spoločnosť mu bude robiť svojim dark dubstepom DJ Kryptic Minds z Británie. Známy jedným z najkvalitnejších dubstepových albumov vôbec, One of Us (2009). Zavíta do Bratislavy predstaviť svojho tohtoročný počin LP Can’t sleep a ukáže nám, čo všetko sa dá vytvoriť z jednoduchých hlbokých basových liniek.

Zo slovenskej hudobnej scény nebudú chýbať DJ-i The Global Optimictic a DJ Asebest a neposlednej rade prešovský DJ Teapot, predstaviteľ dubstepu a minimal techna s občasnými prvkami jazzu.

Kryptic Minds

Skoré ráno bude patriť jedinečnému breakcoru s prvkami balkánu v podaní Fexomata. Niektoré jeho tracky ďaleko presahujú rýchlosť 200 bpm. Nemecký DJ Fexomat bude mať na Slovensku taktiež premiéru a roztancuje všetkých, ktorí budú ešte stáť na nohách.

O vizuálnu stránku večera sa postarajú VJs Akasha. Odklonia sa od klasického vj-ingu, ktorý nahradia hrou s priestorom v podobe 3D premietania na objekty.

FB

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET