Phantom of Pilsen – festival, kde žiaden metalista nesmie chýbať!

Phantoms of Pilsen je festival zameraný na okrajové metalové žánre ťažiace prevažne z temnejších odrôd spomínaného štýlu a z príbuzných progresívnejšie ladených subžánrov.

Okrem organizácie, ktorá leží predovšetkým na pleciach členov plzenskej pagan-metalovej skupiny PANYCHIDA, spája akciu tiež vrelý vzťah ku kolegom zo spriaznených kapiel spadajúcich práve do rangu označovaného ako „pagan black metal“.

Phantoms of Pilsen no. 6 sa uskutoční 5. a 6. októbra 2012 v Plzni – Božkov, v Českej republike .

A aké kapely budete mať možnosť vidieť? Nech sa páči, tu je to najlepšie z najlepšieho: SECRETS OF THE MOON (Ger), BETHLEHEM (Ger), NEGURA BUNGET (Rom), DORDEDUH (Rom), VULTURE INDUSTRIES (Nor), DIN BRAD (Rom), HEIDEN (Cz), THE STONE (Ser), KOZELJNIK (Ser), HROMOVLAD (Sk), PANYCHIDA (Cz), ŽREC (Cz), ET MORIEMUR (CZ), GORGONEA PRIMA (CZ) …

Organizátori Vám postupne budú prinášať užitočné informácie o festivale, napr. doprava, ubytovanie. Všetko potrebné sa dozviete zo stránky https://www.phantomsofpilsen.cz/, kde okrem noviniek nájdete podrobnosti aj o histórii festivalu, programe a jednotlivých kapelách. Nezabudnite daj svoj like fanpage festivalu Phantom of Pilsen na FB profile https://www.facebook.com/crew.pilsen a svoju účasť potvrďte na https://www.facebook.com/events/327489907315791/

Informácie o vstupenkách – ceny, predpredajné miesta – budú zverejnené začiatkom júla, už teraz však môžeme prezradiť, že predpredaj bude spustený v polovici júla.

Phantom.jpg

Zdroj: Phantom´s Crew team, Sjekellka
Publikoval: Redakcia GREGI.NET