Petr Kotvald predstavuje nový videoklip Brejle z aktuálneho albumu LX.

„To se občas jenom zdá, že dobrých zpráv ubylo. Nebo, že bychom o ně už nestáli? Podívejme se kolem sebe. A mějme se rádi. Jsme jedineční! Pojďme se poznávat a okouzlovat, tím jací jsme, co umíme a dokážeme. Svět je hned růžovější, nemyslíte ? Láska brejle má a počítá se všema,“ odkazuje v novom singli česká spevácka legenda Petr Kotvald.

„Prvú klapku videoklipu BREJLE sme nakrútili v štúdiu HEXAR 1. marca 2020 s tým, že už len dotočíme pár záberov v exteriéri hneď, keď bude vonku viac zelene…“ začína rozprávanie o svojom najnovšom hudobnom projekte Petr Kotvald.  

„Potom ale vzali veci verejné rýchly spád a nesmelo sa nič. Zvyšné zábery sme nakrúcali nakoniec až na konci mája, ale napokon sme ich v postprodukcii aj tak nepoužili. V toku udalostí sme totiž zmenili koncept klipu a zároveň sme posúvali termín jeho premiéry na lepšie časy, aby klip pôsobil pozitívne. Lenže, slovo „POZITÍVNY“ už opäť stráca svoj pôvodný význam a nás zase začína desiť, namiesto toho, aby nás tešilo. Takže, HEJ! Teraz je čas na to, urobiť si radosť a vidieť veci z tej lepšej stránky! Nasaďme si ružové okuliare! Láska brejle má a počítá se všema,“ dodáva k videoklipu legendárny český spevák.

O scenár a réžiu klipu sa postaral Milan Balkins Balek, za kamerou stál Jan Ruttner a produkčne výrobu zastrešil Petr Kostas Kostínek.

Aktuálny album Petra Kotvalda LX je veľmi rozmanitý. Medzi dvanástimi skladbami sú popové pesničky, balady ale i šansón či Cartneyovka s prvkami country. To je nový Petr Kotvald. Výrazne akustický, trochu iný a napriek tomu stále taký, akého ho majú jeho verní poslucháči radi. Na albume sa objavujú i 2 cover-verzie. Pod českým názvom „Jde za svou láskou“ sa skrýva hit speváka a skladateľa Terence Trent D’Arbyho Let Her Down Easy, a skladba „Svátost lásky“ je zase výsledkom zaujímavej spolupráce slovenského produkčného štúdia TC Lemons s Američankou Stephanie Kay. Zvyšných desať titulov sú pôvodné skladby vrátane piesne s príznačným názvom Šedesát.

https://lnk.to/PetrKotvaldLXID

Zdroj: TS