Peter Lipa hľadá pre Mafiu Corner chutné dievča.

Mafia Corner dokázala vždy prekvapiť, či už hosťami v skladbách, štýlmi alebo spôsobom komunikácie a výnimkou nebol ani posledný polrok.

Najskôr „zaujala“ totálnou nečinnosťou a do toho, po singli s Jarom Smejkalom, prišla ako blesk z jasného neba informácia o personálnej zmene, pretože Randy, ako spoluzakladateľ tohto projektu, nie je, pre pracovnú vyťaženosť, viac súčasťou producentského dua. Hoci by to mohlo vyzerať ako vybavovanie si účtov, Toy Boy uvádza všetko na pravú mieru a akúkoľvek vojnu odmieta. „Naďalej ostávame kamaráti a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Nie je v tom nič osobné, iba biznis,“ vysvetľoval Toy Boy.

Napriek tejto rošáde sa Mafia Corner nezastavila a pripravuje kopec nových vecí. Prvou z nich je spolupráca s Petrom Lipom. Keď sa doteraz Mafiu nepodarilo zaradiť do žiadnej škatuľky, po tomto songu to budú mať všetci akademici ešte ťažšie. Dá sa však predpokladať, že mnohí z nich sa za každú cenu pokúsia nájsť odpoveď, prečo sa prvý muž slovenského džezu rozhodol spojiť s „kolotočármi“. „Mám rád, keď mladí ľudia niečo skúšajú. Ak mám pocit, že im to ide a pozvú ma k spolupráci, nemám problém sa k ním pripojiť. Od Mafie Corner som poznal Zuzulienku, ktorá mala úspech, preto som dôveroval aj tejto pesničke. Moje očakávania sa potvrdili, lebo celá spolupráca bola maximálne profesionálna,“ uviedol P. Lipa.

Peter Lipa_5198

Výsledkom spojenia Mafie Corner a Petra Lipu je nový singel „Chutné dievča“. V šuplíku Toy Boya ležala táto pieseň celkom slušný čas, no keďže sa riadi filozofiou, že hudbu treba posúvať medzi ľudí, v štúdiu ju oprášil a znovuzrodil. „Idem vonku s vecou, ktorá je viac „chill“ na počúvanie, a to je všetko. Nie je to typická kolotočarina, na akú sú možno ľudia v našom podaní zvyknutí, ale toto absolútne neriešim. Som rád, že som mohol spolupracovať s Petrom Lipom, ktorý je veľmi pohodový človek a hlavne, skúsenosťami, aké má on, sa na Slovensku nemôže pochváliť hocikto,“ zdôraznil Toy Boy.

MafiaCorner_Cover001

Nový singel „Chutné dievča“ by mal v prvom rade pobaviť príbehom o hľadaní správnej baby. Na Slovensku je to o to ťažšie, že muž sa môže na každom kroku zamilovať vždy do inej, a nemusí mať ani výčitky svedomia… „Keďže spievam o dievčati z východu, ku ktorému mám špecifický vzťah, možno aj pre to ma Mafia oslovila. Čo sa týka žien, nemám žiadny typ. Jednoducho, páčia sa mi všetky pekné dievčatá,“ dodal s úsmevom P. Lipa.

Zdroj: Mafia Corner