Peter Gabriel miluje organickú stravu!

Geniálny spevák, skladateľ, aktivista a čerstvý člen Rock´n ´rollovej siene slávy, pán Peter Gabriel už o pár dní vystúpi v hlavnom meste. Pre mnohých jeho fanúšikov to bude absolútny hudobný zážitok. Je všeobecne známe, že koncerty tohto multitalentu sú neopakovateľné, úžasné, nezabudnuteľné!

Tento pán v najlepších rokoch je vo fantastickej kondícii, určite aj vďaka spôsobu, akým sa stravuje. Je totiž nadšencom organických potravín. Nielen on, ale celý produkčný štáb ako aj členovia kapely sú vysadení na zdravú stravu. V požiadavkách na organizátora koncertu sa objavuje celý rad vecí, ktoré sú toho dôkazom. Začína to samozrejme zásadným odmietaním plastového riadu, čím Peter Gabriel prezentuje aj svoj postoj v rámci ochrany životného prostredia.

richedit_image_114_img_4254_resize

Do šatne si praje napríklad organické čučoriedky, maliny, jahody a ďalšie „berries“, banány, kiwi a čerešne. Taktiež chce rôzne druhy orieškov, od mandlí, kešu, makadamových až po pekanové orechy. Na jedlo sa mu bude pripravovať jednoduchá ovsená kaša, vanilkové ryžové mlieko, ďalej Miso polievka, humus, samozrejme bez výnimky všetko z organických potravín. Do čaju si P.Gabriel praje výlučne med manuka, čo je ker resp. malý strom rastúci v Austrálii a na Novom Zélande. Tento med má úžasné antioxidačné a antibakteriálne účinky. V žiadnom prípade sa do šatne Petra Gabriela nesmie vniesť nejaké mäso, či mäsové výrobky.

Krátko pred koncertom absolvuje P. Gabriel priamo v hale masáž. Masírovať ho musí žena. Základným heslom masáže je: SOOTHING + RELAXING + CALMING = Happy artist, čo v preklade znamená POKOJ + POKOJ + POKOJ = Šťastný umelec.

Zdá sa, že Peter Gabriel je naozaj priaznivcom východných životných filozofií, nielen teoreticky, ale aj v praxi.

Playlisty z Back To Front časti túry z minulého roka dávajú tušiť, že zaznie mix skladieb od menej hraných až po najväčšie hity ako sú Solsbury Hill, Biko, či Sledgehammer.

Koncert P. Gabriel už 5. mája 2014 v Slovnaft Arene v Bratislave.

Vstupenky: www.xl.sk

Zdroj: XL