Peter Cvik – 24 Hodinová výstava: Výber z tvorby za obodbie 2004 – 2011!

Výstavný projekt má obmedzené časové trvanie a je promočnou akciou v rámci nového ateliérového priestoru mladého umelca. Peter Cvik študuje na VŠVU / AFAD (www.vsvu.sk) v 4. ateliéri pod vedením prof. Ivana Csudaia. Venuje sa najmä médiu maľby, ale rád robí aj projekty presahujúce do iných materiálových spracovaní diel. Na tejto krátkej výstave bude prezentovať diela z obdobia 2004 – 2011 (školské roky).

Prezentované diela poukazujú na široký záber tohto umelca. Prepojenie autorskej kresby a klasického závesného obrazu, autorské techniky v médiu koláže až po projekčné kresby v rámci pripravovanej rekonštrukcie strešného priestoru v sklade č. 17 v Bratislavskom prístave budú na výstave obohatené aj o najnovšie video projekcie. Tie predznamenávajú vývoj v rámci ďaľšej pripravovanej série diplomovej práce. Projekt diplomovej práce bude prezentovaný verejnosti počas pripravovanej výstavy seleksie diplomových prác (jún – júl 2012) , ktorá bude prezentovať DP troch poslucháčov katedry maľby a iných médií.

Vernisáž sa uskutoční 1.4. 2012 v sklade č. 17 v Bratislavskom prístave. Keďže ide o promočnú akciu, výstava nebude prístupná verjnosti a vstup do areálu prístavu bude kontrolovať SBS služba pri hlavnom vstupe na základe potvrdenia mena na guest liste. Budeme radi ak vás privítame na tejto malej oslave prvej veľkej ukončenej série tohto talentovaného autora.

Peter Cvik
pre zväčšenie kliknite na obrázok

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET