PETER CMORIK BAND desať rokov na scéne s tými najväčšími hitmi.

Spevák a hudobník Peter Cmorík oslávi desiate výročie pôsobenia na hudobnej scéne veľkým koncertom v DK Zrkadlový háj. So svojou kapelou predstaví svoje najväčšie hity, ktoré mu minulý rok vyšli aj na výberovom albume.

Keď pred desiatimi rokmi vyhral Superstar, očakávania, ako premení túto šancu boli veľké. Peter Cmorík už debutovým albumom zaujal, a hoci sa pre kariéru musel vzdať mnohých vecí, svoju skupinu neopustil. Ono sa nie je ani čomu čudovať, keď vašimi spoluhráčmi sú Juraj Kupec, Juraj Tatár, Martin Gašpar a Marcel Buntaj – slovenská inštrumentálna špička. Kapela Peter Cmorik Band odohrala stovky koncertov, obcestovala celé Slovensko a pripravila štyri štúdiové albumy. No Peter nezaháľal ani v sólovej činnosti, úspešne účinkoval v niekoľkých muzikáloch a nedávno zahviezdil vo filme Dušana Rapoša Muzzikanti, ktorý teraz koluje v rôznych slovenských mestách. K snímke naspieval titulnú pieseň „Kříž svůj neseme“ spolu s Jaromírom Nohavicom. Peter si svoj muzikantský kríž nesie statočne a tých desať rokov na scéne hodnotia jeho fanúšikovia veľmi pozitívne. 

Peter Cmorík a jeho band preto pre nich pripravil ešte dodatočnú bodku za úspešným minuloročným turné. Nebudú chýbať najväčšie hity, skladby z muzikálov a nového filmu i piesne, ktoré má Peter veľmi rád.

PETER CMORÍK BAND
DK ZRKADLOVÝ HÁJ  / 21.04.2017  / 19:00 /  11 € predpredaj /  13 € v deň koncertu 

Zdroj: KZP