Peter Bič Project vydali nový singel – Hey Now!

Šestica muzikantov známa pod značkou Peter Bič Project sú po dlhšom čase späť s novým singlom „Hey Now“. „Pesnička vznikla v lete v skúšobni, len tak pri spoločnej zábave – spoločnom jamovaní. Všetkým sa zapáčila, tak sme ju spoločne nahrali v štúdiu,“ vyjadril sa frontman Peter Bič.

O text piesne sa postarali speváci Peter Bič Project spoločne. „Samotný text je o mojom sklamaní, no nakoniec všetko dobre dopadne,“ smeje sa speváčka Dáška.

Náš nový singel sa môže javiť ako zmena, je v angličtine a je iný, tanečný. No prišiel úplne prirodzene,“ poznamenala Dáška.

Peter Bic Projekt


„Do tejto piesne sme chceli hosťa. No nakoniec sa hosťom stal práve náš spevák Ivo Bič.“ smeje sa Peťo Bič. Z Iva sa stal na malú chvíľu rapper. „Aj pri speve aj pri rappe ide o rytmiku, no vážne problémy som s tým nemal,“ vysvetľuje spevák Ivo Bič.

Aktuálny singel je možné počuť v rádiách. Momentálne PBP pracuje na novom videu práve k singlu Hey Now. Kapelu čaká januárové mini turné a taktiež nahrávanie nových piesní.

Peter Bič Project má na konte úspešný album so singlami Dážď, Chceme to a singlom Sometimes. Skupina v minulom roku odohrala desiatky koncertov. V lete absolvuje skupina množstvo letných festivalov, kde predstavia už aj nové piesne. Ako predskokana si kapelu PBP vybrala aj švédska legenda Roxette na svojom minuloročnom turné.

www.peterbicproject.com

Zdroj: Peter Roško, manažér PBP (Peter Roško PR, s.r.o.)
Foto: Peter Reefe Kováč
Publikoval: Redakcia GREGI.NET