Peter Bič Project má nový klip „Say It Loud“!

Skupina Peter Bič Project predstavuje nový klip! Obrazovú podobu dostala skladba „Say It Loud“. Energický klip nakrúcali gitarista Peter Bič a spol na bratislavskom letisku. Po hite „Hey Now“ je skladba „Say It Loud“ druhým singlom z debutového albumu úspešnej skupiny!

Členovia kapely Peter Bič Project sa pri filmovaní klipu „Say It Loud“ doslova zapotili. Museli ležať na krídle lietadla, skákať a behať po bratislavskom letisku! Výsledok však stojí za to!

„S klipom sme veľmi spokojní! Absolútne vystihuje náladu a energiu piesne. Nakrúcali sme 14 hodín v kuse, bolo to naozaj veľmi náročné…“ S úsmevom konštatuje líder skupiny Peter Bič.

O obrazovú podobu skladby „Say It Loud“ sa postaral expert na videoklipy a audiovizuálne diela Martin Hudák. Kameru a réžiu mal na starosti Martin Gróf. Úspešný tvorca Martin Hudák nakrútil pre kapelu Peter Bič Project aj klip k hitu „Hey Now“.

„S Petrom Bičom a s ďalšími členmi skupiny sa mi veľmi dobre spolupracovalo. Klip „Say It Loud“ je o odchádzaní, opúšťaní, kričaní nahlas… V podstate nadväzujeme na obsah slov pesničky.  Preto sa klip vizuálne točí okolo lietadiel.“ Spomína si na nakrúcanie producent Martin Hudák.

Myšlienkou klipu k pesničke „Say It Loud“ je predstaviť kapelu Peter Bič Project a všetkých jej členov. Konkrétne speváčku Dášku Kostovčík, speváka Iva Biča, klávesáka Matúša Pavlíka, basgitaristu Vlada Čekana a bubeníka Jozefa Zimu.

„Je to o tom: vykrič na plné ústa čo chceš, povedz čo máš rád, čo ťa baví, neboj sa ísť do toho. Trochu sme experimentovali so zvukom, chceli sme byť svieži. Baví nás, keď skladáme pesničky a pozeráme sa na hudbu iným spôsobom.“ Vysvetľuje pointu skladby aj klipu Peter Bič.

Rovnako ako pieseň „Say it Loud“ sa volá debutový album Peter Bič Project, ktorý nedávno pokrstil kuchársky veľmajster Jaroslav Židek. Hudobnú lahôdku sa teraz skupina chystá predstaviť na koncertoch po celej republike.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ján Štovka, Olivier Production