Pestré trhovisko Koloniál vo Fléde cez víkend zaútočí na všetky zmysly!

Stylový trh vůní, chutí, šperků, designu a dalších rozličných specialit oživí prostory hudebního klubu Fléda o víkendu 12. a 13. dubna. Oblíbený Koloniál se na Flédě uskuteční už popáté, tentokrát u příležitosti zahájení festivalu francouzské kultury Bonjour Brno.

Atmosféra Francie na návštěvníky dýchne z množství stánků s delikatesami od sýrů přes klobásky až po široký výběr vín. Levandule zavoní od Mýdlařky z Provence. Prodejci Flédu zaplní slušivými šperky, designovým oblečením, originálními doplňky na sebe i do bytu, voňavou kosmetikou nebo čerstvými jarními květinami.

kolonial_facebook

Gurmánské vyžití u francouzské kuchyně neskončí. Opět nebude chybět gril Jiného cateringu na dvorku, kde bude také stánek s pravými francouzskými crepes. Pro ty, kdo to rádi pikantní, nabídne své pálivé omáčky Huhu Chilli. Mlsné jazýčky potěší sladkosti od Nebeských dortíčků nebo marmelády paní Trantinové. Na křupavé domácí pečivo a svěží ovoce a zeleninu budou lákat stánky Preclík a Patizon.

Aby inspirace přehlídkou rozmanitého zboží nezůstala nevyužita, chráněné dílny Slunečnice dají prostor kreativitě při ruční výrobě vlastních „buttonků“.

Vstup na Koloniál je volný. V sobotu se trhy otevřou od 10 do 19 hodin, v neděli od 10 do 18 hodin. Interiér klubu bude nekuřácký.

Návštěvníci se mohou těšit i na doprovodný program. V sobotu večer vystoupí pražská kapela Voila!, která neotřelým způsobem čerpá z pestré palety hudebních žánrů a navazuje na tradici francouzského šansonu.

FLÉDA KOLONIÁL
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 12.-13.4. 2014

Sobota 11-19h/vstup zdarma
od 20h koncert Voilá! /vstup 110/120 Kč

Neděle 10-18h/vstup zdarma

Šatna, WC, bezbariérové a nekuřácké prostředí
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/727925430564649/?ref=22

SEZNAM PRODEJCŮ:
ADELL
ART CHIARA
BIOGRAPHIC
BLACK MOUNTAIN
BRIDA
BY ADRIANET
DARTASKA
DEGEMERMAT BRNO
EIRE
HEZKÝ DOMOV
Huhu Chilli
FLUFFY OAK
FRANSÝR
GLARA
HABARUK
IMH
IZAP SLUNEČNICE
JINÝ CATERING
KHAKI
KVĚTINY TRANTINOVÁ
I1CO VINYL ART
LA CONSERVERIE
LE VIN
LIMI
LUCITKA
MAŘENKY
MATILDA A HELENA
MFG
MINIMON
MY LITTLE PLANET
MÝDLAŘKA Z PROVENCE
NATURINKA
NEBESKÉ DORTÍČKY
OK:KO
OSHO DESIGN
PAN MON
PATIZON
PÉŤAHOLKA
PRECLÍK
PunkTura
PUNTÍK
RECYSKLO
ROSEBUD
SKYNET
SÝRÁRNA ORRERO – GRAN MORAVIA
U BAMBULE
U ZAJDÁNKA
VINYL PRODUCTS
WINE AND STORY
YO_SOY

Zdroj: Fléda