Pearson Sound a jeho dezorientujúce klubové techno v Bratislave.

Pearson Sound spoločne s Ben UFOm a Pangaeaom založili v roku 2007 zásadné vydavateľstvo Hessle Audio, ktoré pomohlo odštartovať kariéru menám ako Objekt, James Blake, Blawan či Bruce a je spoluzodpovedné za to, že si dubstep začal písať predponu post. Odvtedy sa rozteká do širšieho hudobného kontinua techna, housu a menej preskúmaných zákutí elektronickej hudby s takmer neomylným kompasom smerujúcim na kvalitu.

DJ a producent Pearson Sound (v minulosti známy ako Ramadanman) prednášal na RBMA, namixoval FabricLive a pravidelne vysiela na vlnách rádia Rinse FM. Ako DJ hral snáď vo všetkých kľúčových kluboch (Berghain, Concrete, De School, Tresor, Fabric, a i.)  a na všetkých podstatných festivaloch (Dimensions, Dekmantel, Primavera, Nachtdigital). Hudobná autorita, ktorá má na konte toľko klubových ‘anthemov’, že každý jeho nový dvanásťpalec je udalosť.

Pearson Sound sa predstaví už tento piatok 15. februára v bratislavskej Fuge. O support sa postarajú rezidenti Bad Mojo, Michael Priest a CLV. Špeciálny light design a vizuálnu atmosféru párty zastreší kolektív CTRL_SPACE.

https://www.facebook.com/events/544041492778611

Zdroj: TS