Paul van Dyk: Ako bude vyzerať spoločná show Burian & Burian!

Party Citadela se již nezadržitelnì blíží, a proto je na čase představit vám nový československý projekt Burian & Burian live PA, který se premiérovì předvede právì 15. června v brnìnské Kajot arénì. Přední český DJ Michael Burian a slovenský matador Robert Burian nedávno spojili své síly při produkci našlapaných tanečních pecek, a protože jsou oba příznivci nových technologií, je samozřejmé, že si s sebou na Citadelu dovezou pořádnou mašinérii!

Vezmeme to ale pìknì popořadì. Prvních 45 minut jejich vystoupení odstartuje Robert Burian svým sólovým DJ setem, poté se přidá Michael Burian a společnì rozjedou pùl hodinovou show, bìhem které odehrají na živo pouze své autorské skladby!

Robert Burian

Na další třičtvrtìhodinu převezme otìže Michael Burian a zakončí tak dvouhodinovou jízdu, kterou jste zatím nikdy a nikde nemìli možnost slyšet.

Michael Burian

Bìhem celého vystoupení bude na pultu k vidìní a slyšení takřka deset rùzných MIDI kontrolerù a dalších hardwarových řešení, což je v naší republice pomìrnì nevídaná záležitost. Ostatnì takto má vypadat opravdové live PA hraní a pokud jste zvìdaví, jak taková skrumáž techniky vypadá a co z ní lze vymáčknout, není nic jednoduššího než se přijít přesvìdčit na vlastní oči a uši.

Pokud vás zajímá blíže z čeho budou oba pánové hrát, pak pokračujte ve čtení a dozvíte se kompletní výčet veškerého hardwaru a softwaru, který bìhem svého live PA vystoupení využijí.

Michael Burian
Michael Burian – Hardware: Macbook Pro, Pioneer DJM900, Novation launchpad,
Stanton SCS.3D, Nord rack 2, M Audio Axiom / Software: Ableton live
Robert

Robert Burian – Hardware: Macbook Pro, Akai APC 40, RME Babyface,
Novation launchpad, Access virus TI2
PVD

Zdroj: PNPS a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET