Paul Ryshka v tanečnom Love Songu miluje a je milovaný.

Piesne z kategórie „lovesong“ si drvivá väčšina spája s pomalými romantickými baladami, ale Paul Ryshka sa postavil k dialógu dvoch ľudí vyznávajúcich si lásku z iného uhla a zložil chytľavú tanečnú vec.

Ako priznal, keď ho raz prepadlo nutkanie sadnúť si za piano, v priebehu pár minút bol hudobný motív na svete. Text napísal zámerne jednoduchý s ľahko zapamätateľným sloganom „v hlavnom svetovom jazyku“. Do svojho nového singla Love Song vložil prianie, aby ním bez ohľadu na to, či si ho niekto pustí v aute alebo večer na party, rozdával radosť a dobrú náladu. „Keď som si všetko spojil, vedel som, že vzniklo niečo, čo sa v živote skladateľa nestáva každý deň,“ komentoval svoje pocity Paul Ryshka.

Už z názvu je jasné, že inšpiráciou pre Paula bola láska, s ktorou sa, podľa jeho slov, stretli už všetci, a teda nikomu nie je neznáma. „Touto pesničkou som chcel trošku pripomenúť, že je dôležité milovať a byť milovaným. Práve v tejto uponáhľanej dobe je dôležité hovoriť si oveľa častejšie, že sa máme radi,“ zdôraznil český hudobník.

https://www.youtube.com/watch?v=6u6aQi3fRd8

Finálnu verziu singla zveril producentsky tímu z Randal Group. Keď napísal cez Facebook prvýkrát, dostal zamietavú odpoveď, no nevzdal sa. „Napísal som opäť a poprosil ich, aby si song aspoň vypočuli. O pár minút mi prišla odpoveď, že do toho idú,“ smial sa Paul.

Keďže Love Song je o ľuďoch a pre ľudí, ponúkol im Paul hlavnú úlohu aj v klipe. Priateľov oslovil s víziou, aby si pustili playback a pokúsili sa sami natočiť. Pred kamerou dostali voľnú ruku a každý si mohol zahrať to, čo ho napadlo. „Tieto klipy nám potom spätne poslali a chlapci z Randalu ich zostrihali. Vyberali sme z celkom veľkého množstva materiálu… Takýmto „chytrým“ spôsobom vznikol klip, ktorý je originálny a zároveň vôbec nebol drahý. Natočiť video za mega peniaze by bolo tiež skvelé, ale teraz som zvolil filozofiu ľudia pre ľudí,“ dodal Paul.

Zdroj: GRAND STUDIO, s. r. o.