Paul McCartney prinesie do Viedne aj najväčšie hity The Beatles!

Spoluzakladateľ The Beatles, autor veľkého množstva hitov a najúspešnejší hudobník všetkých čias Paul McCartney vyráža na koncertné turné! Legendárny hudobník sa predstaví 27. júna na štadióne Ernsta Happela vo Viedni. Vstupenky na skutočný koncert roka predáva na Slovensku sieť Eventim.sk.

„Turné Out There! bude ako čítanie z jedného z najobľúbenejších katalógov o populárnej hudbe,“ sľubuje webová stránka McCartneyho, kde zverejnil termíny júnových koncertov. Paul predvedie zásadné skladby zo svojej kariéry – či už sólového umelca, člena Wings alebo samozrejme Beatla. Počas takmer trojhodinovej šou zažijú fanúšikovia prierez 50-timi rokmi v hudbe a živote legendy.

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessovej knihy rekordov i najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. V rokoch 1960 až 1970 bol členom kapely The Beatles a od roku 1971 do roku 1981 pôsobil vo formácii Wings. V 80. rokoch minulého storočia sa zaskvel viacerými duetami ako napríklad Ebony and Ivory so Steviem Wonderom či Say Say Say a The Girl Is Mine s Michaelom Jacksonom.

https://www.youtube.com/watch?v=Id7_2FBOtt8

Jeden z najbohatších ľudí Veľkej Británie sa v októbri 2011 zosobášil s Nancy Shevell, ktorá je už jeho treťou manželkou. V roku 1969 si vzal Lindu Eastman, ktorá zomrela v roku 1998. V rokoch 2002 až 2008 bol ženatý s bývalou modelkou Heather Mills. Skupinu Paula McCartneyho tvoria už vyše desať rokov Paul Wix Wickens (klávesy), Brian Ray (basa, gitara), Rusty Anderson (gitarra) a Abe Laboriel Jr. (bicie). Viedenský koncert sa koná v centre Viedne na štadióne Ernsta Happel.

Vstupenky:
https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/paul-mccartney-wien-ernst-happel-stadion-521871/performance.html

Info:
https://www.skalarmusic.at/

Zdroj: Skalarmusic.at