Partylife & COD crew open air: Predstavenie priestoru!

Pre všetkých, čo majú radi tvrdší drum“n“bass s masívnymi  bass lines si CODE of DARKNESS Crew a spoločnosť Party Life pripravili noc plnú kvalitných a nielen lámaných beatov.

Ak ste si ešte nevšimli, tak 17/9 sa po prvýkrát  uskutoční nový hudobný projekt týchto dvoch organizátorov v priestoroch Chaty PRIEHRADA, v Nedožeroch pri Prievidzi. Po minulé ročníky ste už mali možnosť zažiť kvalitu ich eventou na parties ako Invazia OA či Syndrom – Invazia OA, kde sa na dnb stagei prezentovali práve zástupcovia dnešnej COD Crew. V lesom obklopenom priestore budú pre Vás prichystané dva stage, čajovňa s relax zónou, teplé jedlá či niečo na zapitie.

Main stage bude už tradične patriť dnbsu, a to, že sa bude načo pozerať, ale hlavne bude čo počúvať a vychutnávať je už v týchto chvíľach viac ako isté. Hlavnými headlinermi budú totiž temnejšie ladení producenti ako Justin z  dua COUNTERSTRIKE, či FORBIDDEN SOCIETY, ktorého už netreba asi ani predstavovať..)

Premiérou na Slovensku, a špeciálne na tomto evente, bude spoločný set nášho plechmajstra Schyza s českým producentom Shenkstrom a ich producentsky projekt SENSLEES SYMPTOM.

Ďalším veľkým lákadlom bude aj špeciálny set nášho ďalšieho headlinera, ktorým bude majiteľ, Dj  a pán producent z ďalekého Estónska mr. RAIDEN. Podľa najnovších info sa tento veterán dnb scény vracia k svojim klasickým LIVE setom, takže sme zvedaví, čo nám  predvedie.

Popri šéfovaní labelu offkey, voo-doo music, či skupine Temah,  ktorú reprezentujú mená ako Outrage, Digital, Meth či „nováčikovia“ Genotype & Morphy, sa po novom pustil aj do svojho techno projektu pod svojim vlastným menom ako Chris Jarman. Ak by ste si povedali, že to nie je pre Vás a chcete počuť tanečnejšie tracky s poriadnou atmosférou mohlo by Vás potešiť posledné meno nášho zahraničného hosťa, ktorým bude ďalší veterán a brat pána Opticala priamo z UK.

Matrix, áno presne ten pán so skvelou energiou, ktorú prenáša na parket prostredníctvom svojich skvelých setov už nejaké tie roky, sa príde predstaviť a veríme, že tento set bude jeden z jeho naj.
Matrix and Futurebound – American Beauty

K skvelej party ešte prispejú aj páni z COD Crew, menovite Neuro, S.Crow a Yaggi. Lineup nám po týchto menách doplnia v spoločnom b2b sete aj   Djane Lady Su & Dj INTRO a prievidzský mastič  Dj Insect.

Mc“s  sú súčasťou každej dobrej akcie a ani na tejto party tomu nebude inak. Angličan žijúci v Čechách alebo ak chcete MC Jedifire je meno, ktoré sa v súčasnosti čoraz viac objavuje na  lineupoch nielen v UK ale aj Rakúsku a Čechách. O mikrofón sa podelí túto noc s ďalším charizmatickým chlapcom, pôvodom z Arménska, dnes už známym dvorným Mckom z elevator crew Mc Vahe-m.

Ak ste sa zapojili do súťaže o hranie na tomto evente ako začínajúci Dj, mohli ste byť vybraný ako prvý Dj, ktorý bude otvárať event svojim setom už o 16:00. Mená vybraných djs sme dosadili podľa hlasovania a so svojimi setmi sa prídu predstaviť dvojica The Freaks a Bedo, ktorí pochádzajú z Topoľčian.

Promosety k COD OA:
SENSLEES SYMPTOM
The Freaks
Bedo

Celú tuto show spolu s druhým tech-house, minimal & techno stageom si môžete vychutnať za 7eur pri kúpe v Ticketportali (len 300 ks) alebo na mieste, kde zaplatíte 9eur.

Zdroj: COD crew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET