Párty plavba po Dunaji bude veľkolepým hudobným zážitkom. Na Moody Waves zahrajú Frankey & Sandrino, Philipp Straub a ďalší.

V piatok 22. 7. nás v Bratislave čaká nekompromisný hudobný zážitok. Na Moody Waves prijalo pozvanie hneď niekoľko špičkových domácich aj zahraničných hostí.

Tešiť sa môžete na dych berúce scenérie, ktoré sa vyskytnú z výhľadov lode plaviacej sa po Dunaji, ale hlavne na DJ-ské sety na skutočne svetovej úrovni. Nalodenie sa na párty plavbu začína o 16:00, o hodinu neskôr loď s názvom Harmonia zdvihne svoje kotvy a hudobného kormidla sa na nasledujúcich päť hodín ujme niekoľko exkluzívnych zahraničných aj domácich hostí.

Ahoj, Berlín!

Na palube privítame nemecké duo Frankey & Sandrino. Poznať ich môžete ako špecialistov na letné hity ako sú Acamar či Ways of the Sun, známi sú z vydavateľstiev Innervisions, Mule Musiq, Kompakt, či Diynamic a zaznamenať ste ich mohli aj vďaka ich vlastnému berlínskemu vydavateľstvu Sum Over Histories. Na Slovensku vystúpia prvý raz.  

Dunaj z rakúskej perspektívy

Ďalším zahraničným hosťom, ktorý si zahrá párty plavbe po Dunaji, je rakúsky hudobný producent Philipp Straub. Pravidelne vystupuje po boku slávnych mien ako sú Solomun, ARTBAT, Kölsch či Adriatique. Jeho tracky vyšli na labeloch Multinotes, Bedrock či MoBlack Recordings. Philipp Straub sa na Moody vracia po piatich rokoch. Počas plavby sa za DJ-ským pultom vystriedajú aj Denes Toth, ktorý je čoraz viac viditeľný aj v zahraničí a PLUSplus, na ktorých sa takisto môžeme spoľahnúť vo výbere najkvalitnejšej aktuálnej hudby. 

Ukotvenie: Afterparty na Sundecku

Philipp Straub zahrá aj na afterparty na Sundecku, kde nebudú chýbať ani predstavitelia Moody večierkov: Denes Toth, PLUSplus a Mowonic a pridá sa aj nitriansky Manid, ktorého budete môcť na Moody noci počuť prvýkrát.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Lístky na Moody Waves x Frankey & Sandrino + Philipp Straub //// bit.ly/MoodyWaves
Lístky na Moody x Philipp Straub (Moody Waves afterparty) //// bit.ly/MoodyWavesSundeck
Facebook event Moody Waves x Frankey & Sandrino + Philipp Straub //// Moody Waves x Frankey & Sandrino + Philipp Straub
Facebook event Moody x Philipp Straub (Moody Waves afterparty) ////  Moody x Philipp Straub (Moody Waves afterparty)
Moody Nights //// Eventy – Moodyverse
 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Zdroj: TS