Párty leto opäť ukončí multižánrový SOLID FESTIVAL 2017!

Posledným “vykričníkom” za open air sezónou bude už tradične 14. ročník multižánrového tanečného SOLID FESTIVALu, ktorý sa bude konať prvý septembrový víkend (1.-2. 9.) na letisku v Malých Bieliciach pri Partizánskom.

Festival je rozdelený na 4 žánrové pódia, kde počas 2 dní dostanú priestor tradične viaceré hudobné štýly – Drum&Bass, House & EDM, Hip-hop, Techno, IDM, Electronica a chill-out a to so skutočne kvalitným line-upom na každom z nich. “Dovolíme si tvrdiť, že tento rok sa nám podarilo zostaviť doposiaľ najlepší program v dlhej histórií festivalu, a to vo všetkých zastúpený žánroch” dopĺňa pr manažér festivalu Jozef Šiarik.

V rámci drum&bassu sa predstaví legenda svetovej scény a jeden z najlepších DJov – Marky, ktorý prinesie svoje liquid tracky zo slnečnej Brazílie. Sekundovať mu bude veľmi obľúbený DJ Guv, ktorého track “Warning” pozná každý fanúšik čím ďalej tým viac obľúbeného subžánru “jump-up”, alebo taktiež anglický Jack Rozparovač aka Jack The Ripper. Ďalej tu vystúpi vychádzajúca hviezda  James Marvel spolu s MC Mota. Pod kotlom na tomto dancefloore zatopí Nemec Current Value, a samozrejme jeden z najlepších tanečných d&b projektov – duo The Prototypes.  Samozrejme nebude chýbať kvalitný domáci DJ support.

Na SOLIDe na piatkovej hip-hopovej scéne vystúpi aktuálne jedna z najväčších domácich hviezd KALI s jeho bratom “in crime” Petrom Pannom. Na tento stage sa ďalej postaví bývalý člen formácie “MOJA REČ” Delik, taktiež duo BoyBand v složení Boy Wonder a Idea, či rodák z Partizánskeho Dex.

Piatková noc na jednom zo stageov bude venovaná aj rovným beatom. Najsilnejší domáci Techno brand IDEM NA TECHNO v réžii jeho predstaviteľov privezie ako headlinera maďarského top producenta Sanfranciscobeat, sekundovať mu tak budú matadori Drahosh, Elsy, Peter Sparks, Paul la Poyd a ďalší.

House & EDM music dostane svoj priestor v sobotu. Už rezident Solid Festivalu – DJ EKG sem prizval svojich djských kolegov Mairee, Emtydee a Djane Tamiru. Okrem iného na tomto stagei oslávi Wychitawacs & Dodoman 10 rokov “housemusic.sk”, takže party to bude naozaj veľkolepá.

Druhý deň festivalu sa odohrá aj kultová SCÉNA FM_NAJT, kde sa v DJskom sete predstaví oceneniami ovenčená formácia Fallgrapp, ďalej vybrúsené diamanty slovenskej producentskej scény Jimmy_Pé a FVLCRVM a samozrejme samotní moderátori rovnomennej relácie Yanko Král & Galagha

Aj tento rok na návštevníkov SOLID festivalu čakajú okrem hudobnej stránky aj mnohé sprievodné aktivity a oddychové zóny. Pripravený bude priestranný chill out stan s pohodlnými tuli vakmi, fotokútik s party make-upom. V areáli sa počas dňa odohrá vodná bitka, turnaj v stolnom fotbale, live painting, DnB step súťaž, fire show a viacero workshopov. 

Vstupenky (permanentky na celý festival) sú aktuálne v predaji za cenu 24.90€ a to v sieti Ticketportal alebo u partnerských predajcov bez servisných poplatkov. Kompletné info nájdete na www.solidfestival.sk

Príďte s nami do PARTYzánskeho ukončiť leto vo veľkom štýle, tešíme sa na Vás :-)

➤ TV Spot 2017: https://youtu.be/OsOJa6VAQPE
➤ Aftermovie 2016: https://youtu.be/rUZqUtf-Nno

SOLID FESTIVAL 2017
1.-2. september / Letisko Malé Bielice (Partizánske)

www.solidfestival.sk
FB: www.facebook.com/solidfestival.sk

Zdroj: TS