Parov Stelar Band vystúpia v októbri v Bratislave!

Bratislava zažije koncom októbra koncert electroswingovej úderky Parov Stelar Band, ktorá dobyla srdcia slovenských fanúšikov na minuloročnom festivale Grape. Laptopového mága z rakúskeho Linzu sprevádzaného živou kapelou budeme môcť vidieť 24. októbra v Majestic Music Clube.

Marcus Füreder, ktorý začínal ako DJ Plasma a až neskôr si začal hovoriť Parov Stelar, pribral v roku 2005 živú kapelu a postupne sa s ňou vypracoval na jednu z najcenenejších svetových hviezd na poli elektronickej hudby. Parov Stelar je považovaný za zakladateľa štýlu známeho ako electroswing, ktorý kombinuje house, electro či drum n bass so swingom a jazzom 20. až 40. rokov minulého storočia.

Parov Stelar

Na jediné tohtoročné vystúpenie na Slovensku privezie Parov Stelar koncom októbra do Bratislavy ostrieľaných hudobníkov vrátane saxofonistu známeho pod menom Max the Sax, s ktorým často vystupuje aj vo dvojici, či speváčky Beate Baumgartner, ktorá je podľa niektorých recenzentov nositeľkou jedného z najzaujímavejších hlasov na poli moderného soulu a funku.

Predpredaj vstupeniek na koncert Parov Stelar Band bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých 200 vstupeniek sa dá kúpiť za 15 eur, neskôr bude cena stúpať.

Parov Stelar

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla v minulých mesiacoch do Bratislavy okrem iných kapely N.O.H.A. či The Young Gods. Jej najbližším počinom bude prvý bratislavský večer londýnskeho drum n bassového labelu Hopspital, na ktorom 16. júla v bratislavskom Majesticu vystpia Nu:Tone, Furlonge či B-Complex.

Zdroj:
Publikoval: Redakcia GREGI.NET