Pařát: Jarná zľavová akcia pre predplatiteľov!

Jar je tu, v polovici mája začne pre nás festivalová sezóna. Po zime treba pre mnoho titulov, ktoré sa do eshopu dostanú v nasledujúcich dňoch a týždňoch, uvoľniť miesto v sklade. Preto od stredy 4. až do nedele 15. apríla platí v Pařátshope zľava pre všetkých predplatiteľov! Berte to ako výraz vďaky za vloženú finančnú dôveru, ktorú Vám plne hradíme s ročnou splatnosťou :)

Počas vyššie uvedeného dátumu budú mať všetci predplatitelia, ktorí si z eshopu objednajú tovar od 666 Kč, nie zľavu 10% – ako tradične po celý rok, ale rovno 20%! A ešte ako bonus poštovné zdarma! Ľahkými počtami dospejete k záveru, že minimálna objednávka 666 Kč razom spadne na 530 Kč a ešte k tomu neplatíte za poštovné! Zľava Vám bude odpočítaná pri našom potvrdzujúcom e-maily do 24 hodín, pričom vôbec nie je nutné vypåňať formulár na webe alebo sa registrovať. Objednávku stačí odoslať na mail redakce@paratmagazine.com, a je to. Ponuka platí aj pre nových predplatiteľov, ktorí si nás „osvoja“ v čase jarnej akcie, zľava platí aj pre objednanie starších čísiel Pařátu, atď. A to sa vyplatí, nie?

Akcia platí aj pre predplatiteľov zo Slovenska s tým, že im zásielku pošleme do 25.4. spoločne s ďalším číslom Pařátu.

Ak by sa Vám nechcelo listovať naším eshopom písmeno po písmene, úplne dole na stránke https://www.paratmagazine.com/novinky/item/1608-jarni-slevy-pro-predplatitele je ikona „Mapa webu“ – na ňu kliknite a objaví sa Vám kompletné menu.

Ak nie ste predplatiteľmi Pařátu, pri pohľade na naše nízke ceny Vám určite zle nepríde :) Ďakujeme za Vašu priazeň, budeme radi, keď si z našej bohatej ponuky vyberiete a prajeme Vám veselé Veľkonočné sviatky!

Zdroj: Pařát
Publikoval: Redakcia GREGI.NET