Para: Konečne je tu Koniec leta!

Symbolicky dnes, v prvý septembrový deň a na počiatku konca leta, do éteru vstupuje očakávaný klip skupiny Para. Pýtate sa teraz, prečo je práve klip ku pesničke Koniec leta taký výnimočný? Pretože nie je tak úplne bežné, aby malo jedno hudobné video viac ako 75 režisérov – a ešte k tomu z radov nadšených amatérov. Nový klip pre Paru totiž natočili samotní jej fanúšikovia v rámci letnej BETON road-show!

Letná tour obľúbeného sviežeho drinku po Slovensku ponúkla fanúšikom skupiny Para nielen možnosť osviežiť sa s priateľmi v dovolenkovej atmosfére, ale aj vypožičať si s partiou v Beton stanoch najvšestrannejšiu športovú minikameru na svete GoPro a natočiť svoje letné dobrodružstvá.

Z viac ako dvadsiatich hodín výsledného materiálu v podobe videí, ktoré si mohli milovníci Becherovky pozrieť aj na jej oficiálnych facebookových stránkach, nakoniec šikovný tvorcovia pre Paru zostrihali takmer štvorminútový videoklip dýchajúci tou pravou atmosférou prázdnin, zážitkov s priateľmi a letných lások.

Ak vás teda už prepadla príjemná nostalgia plná spomienok na končiace sa leto, prežite všetko ešte raz pri klipe Koniec leta. Video nájdete aj na https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia a na Youtube. Nezabudnite stlačiť „Páči sa mi“ a ostaňte spolu s Betonom a Parou ešte aspoň malú chvíľu naladení na tej pravej letnej vlne. Letu zdar!

Zdroj: Media & Communication Consulting, spol.s r.o.