PAPAJAM má letnú novinku a v nej hosťuje TONY T (frontman projektu) R.I.O.!

Predstavujeme Vám letnú tanečnú skladbu Boom Boom, ktorú v týchto dňoch odpremiérovala skupina PAPAJAM spolu s medzinárodnou nahrávacou spoločnosťou a vydavateľstom KHB Music.

PAPAJAM hosťujú v skladbe spolu so známym spevákom TONY T – frontman projektu R.I.O. , ktorý má na svojom konte medzinárodné hity ako sú “ SHINE ON “ či skladbu “ Everybody “ Mike Candys ft. Ewelin . PAPAJAM spolu s Tony T si k spolupráci prizvali poľský dj-i a producenti Dj Combo a Dj Raphael, za ktorými stojí zoskupenie poľských dj-ov DeeJay Mix Club.

pj

“Chytľavá melódia, jamajské vokály a letný nádych v skladbe vyvoláva pozitívnu energiu, ktorú nájdete aj v najnovšom videoklipe. Veríme, že sa Vám táto latino tanečná skladba zapáči. “ poznamenali PAPAJAM.

Singel tiež obsahuje skvelé remixy v rôznych štýloch od producentov PAPAJAM, Discotek, Maury J, Marq Aurel & Rayman Rave, ktoré budú interpreti postupne predstavovať.

Vydavateľ KHB Music spustil veľkú promo kampaň v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku a v Poľsku. Čo môžete vidieť aj na stránkach skupiny. Niekoľko hudobných zahraničných médií napísalo o tejto novinke.  A pokračuje ďalej. Skladba “Boom Boom” je nasadená na VIVA TV.

veľmi sa tešíme, že o nás píšu aj v zahraničí a fakt že sme nasadení na VIVA TV a dokonca aj na MTV Germany je pre nás veľký úspech. Tešíme sa. Ďakujeme všetkým za podporu. Makáme ďalej. Máme rozpracovaných niekoľko projektov a čoskoro prídu ďalšie skvelé skladby a spolupráce .

pj2

PAPAJAM majú na svojom konte 2 albumy a medzinárodné vydania singlov v Poľsku, Nemecku, Rakúsku, Španielsku, Taliansku, Rumunsku či Rusku. Aktívne produkujú skladby a spolupracujú s domácimi ale aj zahraničnými interpretmi. Tento rok už predstavili svoju novinku Fatoumata, ktorá je nasadená v Poľských televíziach VOX PL, 4 Fun a v rádiach.

pj4

 

PAPAJAM
https://www.facebook.com/PAPAJAMsk
https://twitter.com/PAPAJAMsk
https://www.youtube.com/PAPAJAMtv
https://www.papajam.sk
https://soundcloud.com/papajamsk
https://instagram.com/papajamsk/
https://myspace.com/papajamsk

pj3

Zdroj: PAPAJAM