Paolo Nutini má najpredávanejší album v Anglicku!

Spevák  PAOLO NUTINI sa s novinkou Caustic Love vyšplhal na vrchol britského albumového rebríčka. V priamom súboji odsunul na druhé miesto pop-rockovú štvorku Vamps a vystriedal na čele doposiaľ kraľujúcu partiu Kaiser Chiefs…

Keď v roku  2006 vydal škótsky muzikant s talianskym menom debut These Streets, stal sa jedným z najúspešnejších nováčikov nasledujúcich mesiacov. Album sa vyšplhal až na tretie miesto britského predajného rebríčka a vydržal v ňom dlhých  196 týždňov! Predáva sa dodnes v Anglicku a je päťkrát platinový.

Za druhý album  Sunny Side Up z roku 2009 získal Paolo Nutini veľa ocenení a to aj prestížnu cenu magazínu Q v kategórii Najlepší spevák. V roku 2012 spieval  spolu s Duran Duran, Snow Patrol a Stereophonics na špeciálnom koncerte  v Hyde Parku usporiadanom pri príležitosti zahájenia letnej  olympiády v Londýne.

Paolo Nutini 2014

S tretím albumom by  Paolo Nutini rád uspel aj mimo ostrovov. Album predznamenával  svižný rockový singel Scream (Funk My Life Up).

Albumovej  novinky Caustic Love sa v Anglicku počas prvých dňov predalo cez 70 tisíc! Nutiniho album je najpredávanejší aj v Írsku a výborne si viedol na iTunes v Taliansku , Nemecku, Belgicku alebo Francúzsku…

Kompletný zoznam skladieb:
1. Scream (Funk My Life Up)
2. Let Me Down Easy
3. Bus Talk
4. One Day
5. Numpty
6. Superfly
7. Better Man
8. Iron Sky
9. Diana
10. Fashion
11. Looking For Something
12. Cherry Blossom
13. Someone Like You

Zdroj: Warner Music